Arkadaşlar uzun bir süredir araştırma yapıyorum ama,teknik anlamda HD3850 512Mb GDDR3 AGP 8X için kaç watt power supply gerekir?System Requrement'da herhangi bir şekilde power Supply belirtmiyor?Bunu neye göre belirleriz?
Elimdeki Power Supply ''Liteon PS-6301-08A''Sanırım 300 W kurtarır mı?Kurtarmazsa hangi marka ve model Power Supply almam gerekir?(7 -8 saat çalışmada ısınıyor,bunun dışında sorun yok)
HD3850 512Mb GDDR3 AGP 8X Kaç Watt Power Supply?
senin için ideal ama ileri zamanlar içinde düşünebilirsin diye aklıma gelmişti fazla oyun oynamıyorsan olabilir buda iyi ve güçlü bi eleman tavsiye ederim genellikle 70 80 ytl lik sınıflar alt gurup oluşturur bu fiyatlardaki psu lardan uzak dur bu senin işini görür
Mesajların için sağol Saint bide sormak istediğim şu,psu nun kalitesi overlockta(en basit tabirle fsb hızını arttırmada)sıcaklıkta fark ettirir mi?Yan senin önerdiğin atıyorum 52 C de tutuyor,benim düşündüğüm 59 C gibi olabilir mi sence?
valla şöle söylemek isterim kaliteli malzeme ile donatılanda soğutma daha iyi olur ikincisine gelince bence ses çok önemli benim psu ısınınca sanki traktör çalışırmış gibi oluyor bende psu almayı düşünüyorum bu sıcaklık sorun birde kasa içi soğutmanla alakalıda olabilir ama fark ettirir
PSU almak para değil isterse 200ytl olsun , zor olan elektrik faturasına yetişmek .
Günde 12-16 saat bilgisayarım açık , 250 watt PSU ile idare ediyorum .
Sistem gayet güçlü AMD X2 5600+ , 256mb Geforce8500gt , 2gb 667mhz ram .
Vista puanı 4.8 , herhalde güç kaynağı yetmese puan daha düşük olurdu .
13 aydır çalışıyor PC'im sorunsuz ...
kardeş 8500 gt diyon 3850 yanında kart değil bir kere senin ekran kartın anakarttan aldığı elektirikle doyuyor ama 3850 ayrıca güç kablosu istiyor psu bağlıyorsun 250 watt lık psu ya bu kartı bir tak ne demek istediğimi anlarsın acaba pc açıp 5 10 dakka çalıştırabiliyormusun 3850 özelliklerini araştırmanı isterim tecrübeyle sabit
mengu88PSU almak para değil isterse 200ytl olsun , zor olan elektrik faturasına yetişmek .Güç kaynağınızı iyi bir 500watt civarı PSU ile değiştirin..
Günde 12-16 saat bilgisayarım açık , 250 watt PSU ile idare ediyorum .
Sistem gayet güçlü AMD X2 5600+ , 256mb Geforce8500gt , 2gb 667mhz ram .
Vista puanı 4.8 , herhalde güç kaynağı yetmese puan daha düşük olurdu .
13 aydır çalışıyor PC'im sorunsuz ...Eğer bilgisayarınız şuankinden daha iyi çalışmaz ise Ben sizin yeni power suply paranizi size göndericem..
Ayrıca 250WATT PSU kullanan pc ile 500WATT pc arasındaki elektrik tüketimi rakamlarla gözüktüğü gibi iki kat artmaz.
sakarboyGüç kaynağınızı iyi bir 500watt civarı PSU ile değiştirin..400 watt civarı bir PSU takmayı düşünüyorum bu kış bakalım ...Eğer bilgisayarınız şuankinden daha iyi çalışmaz ise Ben sizin yeni power suply paranizi size göndericem..
Ayrıca 250WATT PSU kullanan pc ile 500WATT pc arasındaki elektrik tüketimi rakamlarla gözüktüğü gibi iki kat artmaz.
santiagoramonArkadaşlar uzun bir süredir araştırma yapıyorum ama,teknik anlamda HD3850 512Mb GDDR3 AGP 8X için kaç watt power supply gerekir?System Requrement'da herhangi bir şekilde power Supply belirtmiyor?Bunu neye göre belirleriz?Sait arkadaşımın dediklerine katılarak şunu belirtmek istiyorum..
Elimdeki Power Supply ''Liteon PS-6301-08A''Sanırım 300 W kurtarır mı?Kurtarmazsa hangi marka ve model Power Supply almam gerekir?(7 -8 saat çalışmada ısınıyor,bunun dışında sorun yok)Ekran kartlarında şu veya bu şekilde şu kadar en az şu kadar watt PSU gibi bir ibare bulunmaz. bu sorumluluk bunu size satan şahıs a aittir..
Belirttiğiniz ekran kartından iyi bir verim almak istiyorsanız size kesin kez söyliyim.
En az Kaliteli bir 400-450 Watt power Suply kullanmanız şart.. (coolermaster,Thermaltake,Tagan,OCz, FSB)
arkadaşlar ben hd3850 agp8x ekran kartı almak istiyom.bendeki psu 400watt ayrıca bir psu daha almam gerekiyormu
mustafa7080arkadaşlar ben hd3850 agp8x ekran kartı almak istiyom.bendeki psu 400watt ayrıca bir psu daha almamPSU niz iyi bir PSu ise bilindik kaliteli markalardan sorun çıkacağını sanmam.
ama oem frisby everst vb. bir model ise kesinlikle yeni bir PSU ile değiştirmelisiniz.
high powerın 500 wattını değilde 430 watt modeli var ben kullanıyorum sanada öneririm,fazlasıyla da yetecektir zaten kuşkun olmasın.8800gt sonic kullanıyorum.gerçi asus kasanın kendi 350 watt güç kaynağıda yetiyordu ama patlamadan önce :)
şimdi bu 400wattlık psu yetermi birde bende p42.8 işlemci 1gb ram var .bu ekran kartını kullanırken işlemcimden dolayı sorun yaşarmıyım
bendeki psu yu öğrendim :D atx-400watt everese acaba hd3850 için yeterli olur mu?
mustafa7080bendeki psu yu öğrendim :D atx-400watt everese acaba hd3850 için yeterli olur mu?Çalıştırır fakat hem ekran kartının hem diğer parçaların ömrünü kısaltır.Bir yerden sonra hep iflas eder.POwer Pcnin en önemli parçasıdır.Gerçek ve kaliteli 450 ve ya 500 watt alın.Hem yuksek verimlilik sayesnde düşük powerlardan daha az elektirk harcarsınzı hem de sisteminiz guvenli ve stabil çalışır.
o zaman mecburen 3850 almıcaz.peki atx-400watt everese ile hd3650 agp8x kullansam nasıl olur?
Arkadaşlar bence 500w psu şimdilik gayet yeterli olur eğer para sorun değilse daha üstüde alınabilir ama bence rahatlıkla idare eder. Çünkü ben Feel Hurricane II FL550 model olan kasa kullanıyorum psu su 400W ve sistemimde E2160 var overclock ile 2,6Ghz e çektim ekran kartı olarak ise iki gün önce Zotac 9600GT Amp! aldım zaten overclocklu kartı bide ben overclock yaptım kartın Ramler 2200Mhz de işlmecisi 753Mhz de çalışıo ve hiçbir sorun yok Cyrsis, Call of Duty 4, Most Wanted ve Grid gibi oyunları full detayda rahatlıkla oynuyorum kartın ısısı 60dereceyi anca görüyor.
http://www.icecat.biz/tr/p/Be-Qu ... %20Power%20500W.htm
bendeki bu iyidir kendileri:)