İyi aksamlar arkadaşlar ben powercolor ati HD 3850 512 mb 256 bit EKRAN KARTI ALDIM yalnız benim kasa 3 senelik oldugu icin sorun cıkarırmı 300w tahminim enazın dan şimdilik te olsa idare etmezmi yoksa takınca reset falan olurmu yorumlarınızı bekliyorum ona gore takıp takmama konusunda karar verecem sagolun
HD3850 psu yardım!!
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Sistemim p4 3.00 ghz 2gb ram 667mhz ama ben sistemi gelecek ay degistırecegim simdilik işimi gorse yeterli önerinizi degerlendirecegim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Belli olmaz. Deneyip görmeniz lazım ama ben pek ümitli değilim.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Beni şımdilik idare etse bu ekran kartı yarı performansta calısması bile yeterli yarı performansta calıstırırsa iyi
Beni şımdilik idare etse bu ekran kartı yarı performansta calısması bile yeterli yarı performansta calıstırırsaBenim ekran kartı 3850 ddr2 psu 300 watt ben de hiç bir sorun yok
Merak etmeyin sorun olmaz bana güvenin!
Arada sırada carbonda atıyorda o da şöle 5-6 saAT DURMADAN OYNAYINCA
o KADAR DA OYNAMAZSANIZ BİR OYUNU SORUN OLMAZ!_
PSU sistemin can damarıdır.güvenmeyin siz o 300 W'a sağlam birşey alın önerdiğim.Adam çorap değiştirmiyor ki bir tane daha psu alsın!!!http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=
Ekran kartıda ati 4890 deği öyle psu yiyen,ben kullanıyorsam Quad 8200'lü,320 gb hdd sistemi ile!
bu ekran kartını seçen kişi havada karada kullanır bu sistemle kendi psu sunu!!!
Adam çorap değiştirmiyor ki bir tane daha psu alsın!!!siz kendinizi tahlikeye daha doğrusu sistemi tehlikeye atmışsınız
Ekran kartıda ati 4890 deği öyle psu yiyen,ben kullanıyorsam Quad 8200'lü,320 gb hdd sistemi ile!
bu ekran kartını seçen kişi havada karada kullanır bu sistemle kendi psu sunu!!!kullanırsınız ama,güç kaynağı değil elektrik fazla gider,bu da faturaya yansır..
bende öyle mesela.300 W dandik PSU:)fatura kabarık şuan