arkadaşım sorun oyununda boşuna uğraşmaya değmez sil bitsin veya al bir tane daha crysisi oynayan pc fifayı oynamıyorsa......
HD3870 ile FİFA08de kasma...
- 1
- 2
sorunun neden olduğu anlaşıldı arkadaşlar...coolnquiet i kapattım ne kasma kaldı ne bişey....ilginize teşekkürler....
BİRAZ O.C İLE YENİ 3D MARK 2006 SKORUM....
Sana akşam kaç kez dedik değilmi özelden o özelliği kapat diye
yeni skor hakkında bi öneride bulunacak yok mu?
ayrıca 3D markta aldığın puan düşük.çünki 3850 256mb ta 12 bin küsür puanlar alındğını duyuoyrdum kaldı ki bu 3870.daha yüksek olması gerek.ama3d mark 06da artı olrak birkaç ayar mı açtın?
sistemin cpu kullanımına göre kendi hızını ayarlamasıdır AMD COOLnQUİET...
dostum vista dan dolayı o yüzde yüz eminim...
evet vista işletim sistemi sistemi bayağı bir rahatsız ediyor...istersen 8800GTX in bile olsa...
eminim kardeş çünkü vista işletim sistemi laptop var onda fıfa 08 kasıyor hemde sistem süper olmasına rağmen ama aynı laptop xp işletim sistemi 08 kasmadan full oynanıyor...
artık fifa08 kasmıyor ama 3d mark 06 skorum hala düşük..
Sen şu 3dmark06 yı bide xpde denesene.bide ufuk abi dediğin xp mi vistamı kullanıyo.
Eee bundan basit hangi örnek senin vistada düşük puan aldığını söyleyebilirki senbi vistada sistemini test et overclocksuz ama...
Vistada değil yanlış söledim xp desistemini test et ama overclocksuz gerçekten kaç çıkaccak merak ediyorum...
erdem bir de bios güncellemesi yap ardından anakartın en güncel sürücülerini netten çek bir de öyle dene zaten 7.12 yi kullanıyorsun ekrna kartı sürücüsü olrak gayet iyi dediğim gibi bir de bios update yap bazen işe yarayabiliyor en azından uyumsuzlukları ortadan kaldırabiliyor
- 1
- 2