Arkadaşlar Hıs 4870x2 kartım var physx desteklli oyunlarda (mirrors edge vb) physx açıkken ciddi fps düşüşleri oluyor Asus Physx P1 kartını alsam nvidia kartıları kadar performans alabilirmiyim ???
HD4870x2 yardım
Daha fazla performans alırsın.Physix kartı ile ekran kartı ayrı olmalı benim düşüncem bu..Zaten ekran kartına yeterince yük biniyor.Sen bide Physix al öyle dene.FPS artar bu garanti..
Alırsın diye düşünüyorum nvida kartlarda zaten bu özellik var olmayanlar için böyle bir şey çıkmıi paran varsa dene
bakmadığım site kalmadı ama pysx kart bulamıyorum satıldığını bildiğiniz biryer varsa söylerseniz sevinirim
Arkadaşım ASUS artık physx kart satmıyor ageıa yı nvidia satın aldı asusun sattığı kartlar ageıa nındı anlata biliyormuyum.Sende fizik açılınca fiziksel hesaplamalar işlemciye biniyor.Nvidia kullananlarda böyle bir dert yok ekran kartı hesaplıyor.Bütçesi uygun olanlar ÖR:Bir tane 9800GT si varsa anakarttada 2. PCIEXp. yuvası bulunuyorsa 9600GT takıyor.9600GT fizik kartı olarak çalışıyor.Tek başına çalışmıyormu çalışıyor ama bu verdiğim örnekteki gibi olunca dahada performanslı oluyor.Şahsen bende Mirrors EDGE yi oynadım Bütün ayarlar en yüksekte PHYSX ON da 1280-1024 de oynadım 40-50 fps civarında.