Merhaba arkadaşlar.Ben eski ekran kartım olan 9600GT'yi EAH5750 ile değiştirdim.Yeni ekran kartım %13 Cooler olan versiyonunu aldım ve Formula serisinden.Sizce iyi bir ekran kartımı son çıkan oyunları oynatıyor şuan ancak gelecekteki oyunlatı oynatırmı.
(Call Of Duty 8 felan)
HD5750 Yorumlarınız.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
364 mesaj
OP Yıllanmış Üye
364 mesaj
Evet arkadaşlar cevap veren yokmu?
Yıllanmış Üye
127 mesaj
İlk önce hayırlısı olsun yeni ekran kartın.Orta derece bi ekran kartı.Call of duty & medal of honor vs gönül rahatlığı ile oynarsın.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
kartını almadan önce bizlerede bir sorsaydın keşke. biraz az üst fiyata çok daha iyi bir kart önerebilirdik ama elden birşey gelmez.
Kartını denemek istiyorsan önceden oyunlarda yapılmış fps testlerine göz atabilirsin. Donanım Haber de bir inceleme olacaktı.
Son Düzenleme: alien_fx ~ 05 Kasım 2010 19:53
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
kartını almadan önce bizlerede bir sorsaydın keşke. biraz az üst fiyata çok daha iyi bir kart önerebilirdik ama elden birşey gelmez.@hayqo12 demişti 9600 gt ile hd 5750 takas ettim demiş.Yani para vermemiş.Bence kazançlı bir takas olmuş.
Kartını denemek istiyorsan önceden oyunlarda yapılmış fps testlerine göz atabilirsin. Donanım Haber de bir inceleme olacaktı.
Yıllanmış Üye
467 mesaj
Kart gayet iyi bir kart ben His İcooler modelini kullanıyorum. Şuana kadar ne oynatmadığı bir oyunu gördüm nede ses çıkardığı veya bir sorun olduğunu gayet iyi bir kart zaten biraz oc ilede 5770 performansına yaklaşabiliyorsunuz bu fiyata hem bu kalite hem bu performans bence alınası bir kart.