http://www.donanimhaber.com/AMDA ... sonuclari-16594.htm
sizce biraz abartı varmı burda
hd5970
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,260 mesaj
abartı bence hd5970 nvidia gtx295'i ezmiş geçmiş olurmu böyle hiç birde gtx295 hem aynı puanı almış nasıl oluyor öyle o
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
AMD'nin sahte test sonuçlarından gına geldi artık. Tarafsız test edicilerin testlerine bakmak lazım. Hiç güven vermiyor bu sonuçlar.
Tabi yine daha önce AMD'nin verdiği HD 5870 sonuçları ile karşılaştırırsanız tutarlı. Yoksa kendileriyle çelişirlerdi.
Yıllanmış Üye
2,260 mesaj
amd hep rakibine sahte testlerle üstünlük sağlamaya çalışıyor
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj
AMD'nin sahte test sonuçlarından gına geldi artık. Tarafsız test edicilerin testlerine bakmak lazım. Hiç güven vermiyor bu sonuçlar.
Tabi yine daha önce AMD'nin verdiği HD 5870 sonuçları ile karşılaştırırsanız tutarlı. Yoksa kendileriyle çelişirlerdi.
http://forum.donanimhaber.com/m_35851207/tm.htm
Alın inceleme AMD nin sonuçları ile hemen hemen aynı.Her defasında AMD yi eleştirmek yerine nvidia nın fehmi aldatmacasını eleştirmek daha mantıklı olur.Adamlar ağızlarıyla kuş tutsa onada bir mana bulunur.Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 18 Kasım 2009 21:34
testlerde göründüğüne göre gtx295 stabil bir sonuç vermiş hep,böyle saçma şey olurmu allah aşkına, atıyosun bari ufak atta civcivler yesin:arkadaşım konuyu ben açtım iyi okursan olayada şüpheli baktım ve sizce abartı varmı diye sordum yani kimsenin bişi attıgı falan yok uslup konusuna biraz dikkat lütfen.ayrıca bugun itibari ile dünyanın heryerinden test sonuçları geldi ve ati abartmamış biraz google ye bakarsan yüzlerce test görürsünüz ati bu sefer becermiş gibi.bide ben ati veya envidia fanboyu degilim ben cebimin fanboyuyum cebimden çıkacak en az parayla en iyi performans alacagım firma hangisiyse onu tutarım ati veya nvidia farketmez.
bu arada 5970 e de şapka çıkarıyorum umarım daha iyisini yaparda nvidia ati fiyatları aşagı çeker biraz