Bir hafta önce servisten Samsung 400GB harddisk'im gelmişti. Servise gönderme sebebim:
- Bilgisayarı kilitliyordu
- O hard diski açarken bilgisayar çok zorlanıyor ve HDD ışığı sabit yanıyordu
- Bilgisayarı açarken ara sıra görmüyor ve kapanmıyordu. Ama O hard diski çıkarınca bu sorunları yaşamıyordum.
Bu sorunları şuanda yaşamıyorum ama özellikler bilgisayarımı yeniden başlatınca yine bu hard diski görmüyor tamamen Power'dan gelen kabloyu çıkarıp yapmak zorunda kalıyorum. Onun dışında yeniden açıldığında görmüyor ve bilgisayarımı kapatırken çok bekletiyor. Eskiden ne kadar sürede kapanıyordu tam hatırlayamıyorum ama en geç 10-15 saniyede kapanıyordu. Dün gece kapat dedim ve tam olarak 71saniye sonra kapandı.. " Kapatılıyor " ekranında HDD ışığı sürekli yanık kaldı. Bu normal bir durum değil. Ayrıca o HDD'ye girerken yine ışık sabitleşiyor ve hdd'den sanki dvd okuyormuş gibi ses geliyor ve ara sıra bilgisayarıma giremiyorum, yani hep yuvarlak cisim dönüyor. Sonra sadece duvar kağıdı kalıyor bende Yeni görevden explorer ile masaüstümü geri getiriyorum. Acaba bu can sıkıcı sorunun nedeni ne olabilir.. Bağlandıtaları kontrol ettim hepsi gayet sağlıklı durumda ?