klasörlerin asıl yerlerini biliyorum. ama bu klasörleri nasıl masaüstündeki aa klasöründe göstereceğimi bilmiyorum o konumlandırma sadece masaüstündeki aa klasöründe etkin oluyor ordada olmadığı için bişey yapamıyorum
HDD Bölümlerini Birleştiremiyom !!!! Acil Yardım!
- 1
- 2
Öncelikle bu denilen klasörler standart windows klasörleri; şu anda kullanılan kullanıcı altında mı gözükmüyor? Kısayollarını oluşturduğunuzda görülebiliyorlar ama rahatsız eden bir şey var. Nedir ? Kısayolu aldığınızda klasör kısayolu üzerinde sağ tuş yaptığınızda özelliklerde Hedef lan klasörün bulunduğu yer, özelleştir sekmesinde de hangi klasöre ait özellikleri kullanacağınızı söylüyorsunuz. bunu deneyin normale dönecektir.
sadece sürücü adını değiştirmekle oldu sonraki halindeki kısayollar yokdu ben elle yaptım
Anlamadığım kullanıcı klasörü C: de değil mi? biz A:'yı D: yaptık A: veya D: neden kullanıcı klasörünü etkilesin ki? bu disk arşiv özellikli bir disk. sonuçta burada bulunan kısayollardan bazıları sorun yaratabilir. sizin dediğiniz klasörler standart kullanıcı klasörleri ve kullanıcılar klasörü altında ORTAK klasörü içinde yer alan diğer klasörledir. Masaüstünde de GENEL klasörü içinde yer almaktadır. Genel ve ortak klasörlerine bakın neler görüyorsunuz. Bunların anlamı yeni oluşturulan bir kullanıcıda bu klasörler otomatik olarak oluşturulacak demektir.
Yani hocam bu sorun olmamalı. Ama dediğim gibi içim rahat olsun diyarsanız Tekrar sürücü Harfini A yapın ama önermiyorum.
kullanıcılar klasörü Cde ama bunun içindeki Müzik Video Resim Belge Yüklenenler D'nin içinde daha öncede böyleydi ["önceki hali"resmindeki gibi]
bu klasörler aktif olan kullanıcını klasörleri değil mi? Sizin şikayetiniz öncekinde "dosya klasörü idi şimdi neden kısayol olarak görünüyor" hocam öncekinden bir farkı yok data zaten başka bir fiziksel ortamda dosya klasörü dediğinizi de nasıl oluşturmuş onu da anlamış değilim. Başka bir fiziksel ortamda bulanan datayı mevcut disk üzerinde imiş gibi almış. Eğer bilgi aktif olarak kullanılan (C:) üstünde ise direkt hatta masa üstünde ise direkt dataya ulaşabilirsiniz. aksi halde diğer ulaşımlar kısayol olarak yapılan ulaşımlardır. dediğinize göre data (A: da yenisi D:) farklı bir ortamda ordaki datayı direkt görebiliyorsunuz. bu ancak kısayol ile olur. şu an olduğu gibi.
Başka bir önerimde yeni bir kullanıcı deneme kullanıcısı olsun. aynı şekilde klasörler boşmu geliyor. ve sürücüsü neresi ona bakalım. İşiniz bittiğinde kullanıcıyı silebilirsiniz.
çok saol OnlyMann bu kadar karışık değilmiş sadece sistem geri yükleme yaptım ve herşey normala döndü teşekürler yinede
- 1
- 2