Arkadaşlar şuan internet cafeden giriyorum.Dün sabah pc ye sinirlenerek bir güzel tekme attım:)2-3 saatlik kullanımdan sonra dışarı çıktım pc yi kapatmamıştım.Ancak eve geldiğimde pc ye birşey olmuştu moniyörün ışık tutuncu yanıyordu.pc kapanmıyordu ve resetlenmiyordu.kablo çekerek kapayıp açabiliyorum.ilk başta ekran kartından şüphelendim ama değilmiş.Dün 10-15dk aralıklarla kullanabiliyordum ama bugün hiç kullanılmıyor.Pc ye format attım yinede xp ekranına gelir gelmez monitörün ışık gidiyor.Bilgisayarcıya gösterdim hdd bozuk deyip yenisini satmaya kalktı.Elimde sata hdd var ama anakartla uyumlu değil.anakart flan 1 hafta içinde elime ulaşacağı için hdd almıcam bu sorunu nasıl çözebilirim.hdd de bad sectör mü ne ondan kaynaklanan sorun olabilirmi lütfen yardım!
HDD Bozuldu Acil Yardım
Öfkeyle kalkan zarala oturur daha ne diyeyim sana kardeşim sen tekme atarsan hd ye oda kafa atar manyetik diske ve bozar sektörü bizim sana buradan diyeceğimiz yeni bir disk almandır bi de sakin olman başka da yardımımız olmaz
Geçmiş olsun, yapılacak pek fazla birşey yok...
varsa garantiye ama yoksa ve darbe yüsünden diskler zarar gördüyse ki formatla da düzelmemiş yenisi hayırlı olsun
herşeyi anlıyorumda neden saatler sonra hata veriyor.tekma attıktan sonra 1-2 saat takııldım 1.5-2 saat de top oynadım geldim sonra 4-5 saat daha kullanabildim fiş cıkar yapa yapa.sabah kalkdıgımda hiç çalısmamaya başladı.ayrıca format attım windows kurdum yine sorun yoktu:)ama windowsda kullanıcı secip girer girmez gidiyor yine
sata-ata dönüştürücüler yardımıyla sata hdd ni IDE girişli pc de kullanlana bilirsin
seri bağlantı seklinde baska pc üzerinden chkdsk yapmayı da deneye bilirsin