Sevgili ustalar,
Forumda araştırdım fakat detaylı bilgi edinemedim,o sebeple faydası olacağı düşüncesi ile, konu ile ilgili yardım rica ediyorum.Harddisk te bozulmuş bölümlerin bu HDD Generatorle onarılabileceğini bu forumda vede başka forumlarda da okumuştum ancak programın nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verilmemiş,bu programın hasıl kurulup kullanılacağı hakkında mümküm ise de resimli anlatımın ilgili arkadaşlar tarafından verilmesini rica ediyorum.
HDD Generator ile bad sector onarımı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.El insaf yani, üç ay önce yazılan ve 164 kere okunan bir yardım çağrısına bu süre içinde hiçbir
yanıt verilmemesi beni çok düşündürdü,hiç mi bu konuyu bilen birileri çıkmadı?Nerde koltuklarının altına karpuz sığmayanlar?Mangalda kül bırakmayanlar nerde?,bu sözleri biraz da hak etmedinizmi?
Hani bu forumlar paylaşmak için vardı??Elbetteki bu konuyu bilen bir çok insan vardı ve onlarda okuyup geçtiler..Kınıyorum o insanları,ayıplıyorum...
Kalın sağlıcak la.
Aslında bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. Ama programın bad sektörleri tamamiyle düzelteceğine inanmıyorum zaten mümkün değil en fazla azaltabilir.. Benimde HDD de bad sektör oluştu, sonra bu programı buldum ama bende kullanamadım..(HDD Generator DOS ALTINDA ÇALIŞIYOR OLABİLİR) sonra PQ MAGIC le bozuk sektörleri gizledim.. 40 GB lık HDD nin 30 GB tını kullanıyorum ama mübarek sanki yeni alınmış gibi çalışıyor.. Düzeltmek değilde belki bozuk sektörleri gizleyebilirsin.. Umarım sorununu halledebilirsin...
Bir üç ay daha geçmiş sevgili Arkadaşım :))
Sen en iyisi www.google.com dan "HDD Generator ile bad sector onarımı" diye yaz. kesin bişey çıkar. Belkimde artık bu bilgi işinede yaramaz ama napalım. yardımın azı çoğu olmaz demişler..
Suat®
bir 2 ay daha geçmiş nerdeyse 1 yıl olacak kimsede tık yok harbiden. ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını ama cvp yok galiba...:(
HDD Regenerator
Arkadaşlar Forumlara yazdığınız yazıları imla ve yazımlarına harflerine dikkat ediniz.Zira hiç bir yerde HDD Genrator -HDD yaratıcı,yapıcı- adında bir program yoktur.Bu tür hatalar yapıp cevap alamyınca CHIP Forum kullanıcılarına hakaret düzeyine varacak şekilde yapılan konuşmalar silinecek ve bu kişilerin hesabı dondurulacaktır.
Sorunun Cevabı:
ARKADAŞLAR DURDUNUZ DURDUNUZ PROGRAMI BENDE BULDUNUZ.BU PROGRAM VAR BENDE.İSTEYENE EMAİL GÖSTERENE BİR İYİLİK YAPARIM.AMA BAD SECTÖRÜM OLMADIĞI İÇİN ÇALIŞTIĞINI BİLMİYORUM.SİSTEM BOOTLA AÇILIYOR(DOS).
BYE BYE...
receb sende imla kurallarina dikkat edelim demissin ama kendin etmemissin genrator degil generator olmasi gerekiyor. programi ben cok onceden biliyorum o ise yaradigini gostermisti bi arkadas ama cok eskiden oldugu icin hatirlamiyorum yaklasik 5 sene once
bu yaziyida yeni okuyorum ama suc soruyu soran arkadasin soruyu sormak icin sectigi yerin yanlis olmasi cunku buralari pek kimse okumuyo.
acikcasi ben bu bolumu yani harddisk bolumunu ilk defa okuyorum bu forumda en cok onunan yerler xp ve anakart falan filan bolumu sorusuna erken cevap almak isteyenler her ne kadar yanlis olsada orayi kullanirlarsa daha cabuk ulasirlar cevaba.......