Arkadaşlar Bilgisayar boşta iken bile sürekli HDD ışığı sürekli falsh seklinde yanıp sönüyor bu normal midir acaba
HDD ışığı
yok sürekli falaş leklinde yanıp sönüyor güvenli modda denesemmi belli olur mu acaba
tşk
Windows'un (yada bir programin) "endeksleme" fonksiyonu olabilir. Belki bellek (RAM) yetersiz oldugu icin sürekli "veri takasi" yapabilir.Evet HDD işiığı biosta iken sönük ama
Sunu dene: PC'yi ac ve hemen BIOS'a gir. Bu durumda LED sürekli sönük kalmali.
dün ram takmak istedim CL6miş bendeki CL5 biraz sorun oldu ama şimdi çıkardım
2*1gb kinston ddr2 varSon Düzenleme: bybarut ~ 05 Ocak 2010 12:33
Eğer dediğiniz gibi hiç durmadan sürekli flash gibi yanıp sönüyorsa HDD bir işlem yapıyor demektir hemde ne işlem :)
bad sectör varsa ulaşamadığı yerlere ulaşabilmek için zorluyordur. HDD nizi bad sectör taramasından geçirmenizi tavsiye ederim belki düzelebilir. Birde virüs traması :)
Uzun yanıp sönmeleri değil kısa kısa olanları
teşekkürler
daha öncede varmıydı farketmedim ama
Aynı olan var mı arkadaşlar
güvenili modda bile sürekli flaş şeklinde yanıp sönmekte
takıldı kafam bir kere ???...Herhangibir şekilde bir sorun olsa bios konumunda da yanıp söner mi
tşk..
Dostlar bir el atalım aydınlatalım lütfen
MSI P 35 NEO2 FR anakart-işlemci C2D E-8400-2*1gb Kingston DDR2 800
hdd ışığı benim bilgisayarda hiç yanmıyor bunu biosdan açıp kapata biliyomuyuz öyle bir ayar varmı
Normal birşeydir, kafaya takılacak birşey değil bence.
Evet, senin için. Bilgisayar kullanılışında anormallik yoksa zaten sorun da yoktur. Bende de yanıp sönüyor mesela o şekilde sabit disk ışığı.
Sağol...
daha önce de böyle olabilir ama farketmediğim yeni farkettiğim için ister istemez şüpheleniyor insan