merhaba arkadaşlar yeni aldığım dizüstünde vista yüklüydü ve ben şimdi xp yüklemek istiyorum. Bunun için format cdsini taktığımda ise bilgisayara bağlı hiç bir harddiskin bulunmaduğını söyledi. Bununla ilgili bir konu açtım ve bana usb floppy ile gidermemi önerdiler. Peki sizin bildiğininz başka bir çözüm yolu var mı? şimdiden teşekürler
hdd tanıtma
Eğer hdd sata ise yukleme penceresı karsına geldıgı anda F6 tusuna basıp dısket ıle sata surucusunu yuklemen gerekıyor. xp format esnasında flopy uzerınden algılama yapmaktadır.
yani başka bir yolum yok floppy dışında
http://www.notebookdriverdownload.net/files/Sata_Drivers.zip
Şuradan sata hdd drıverlerını bulabılırsın.
arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama benim kulak arkasına takılabilen bir stereo bluetooth kulaklığa ihtiyacım var böyle bi model hakkında bilgisi olan varmı acaba
Peki arkadaşlar hepinize cevaplarınız ve konuyla ilgilendiğiniz için teşekürler
flexi arkadaşım bir önce ki deneme başarısız olmuş sanırım sorun çözüldü mü?
yoksa devam ediyor mu yani ille disket olması gerekmes sanırım f6 ile açtılan ekranda bi şekilde tanıt ta nasıl tanıtırsan tanın destekliyorsa usb flask bile olur yani ille disket şart deil usb olmazda belki card reader olur belki disket yerine
hakka den ya hangi lap top da flopyy var ama nerdeyse hepsinde sata var...
be ne lahana turşusu anlamadım hiçmi düşün müyorlar bu sorunu çeken en az 30 kişi biliyo ayıp ya nasıl iş bu...
usb floppy yerine flaş disk kullanabilirsiniz.
fleximerhaba arkadaşlar yeni aldığım dizüstünde vista yüklüydü ve ben şimdi xp yüklemek istiyorum. Bunun için format cdsini taktığımda ise bilgisayara bağlı hiç bir harddiskin bulunmaduğını söyledi. Bununla ilgili bir konu açtım ve bana usb floppy ile gidermemi önerdiler. Peki sizin bildiğininz başka bir çözüm yolu var mı? şimdiden teşekünotebook marka ve modelini söylermisin ? ona göre bir kaç adım söylicem size..
inNteAcoMEflexi arkadaşım bir önce ki deneme başarısız olmuş sanırım sorun çözüldü mü?bu düşünmemekle ilgili bir konu değil Hasan
yoksa devam ediyor mu yani ille disket olması gerekmes sanırım f6 ile açtılan ekranda bi şekilde tanıt ta nasıl tanıtırsan tanın destekliyorsa usb flask bile olur yani ille disket şart deil usb olmazda belki card reader olur belki disket yerine
hakka den ya hangi lap top da flopyy var ama nerdeyse hepsinde sata var...
be ne lahana turşusu anlamadım hiçmi düşün müyorlar bu sorunu çeken en az 30 kişi biliyo ayıp ya nasıl iş bu...
Adam Vista olarak üretime çıkarmış ürünü ve ürüne Vista Cd si takıp kurulum yaparsan sorun çıkarmaz. xp de sata sürücülerini görmediği için diski algılamaz. bu olayda her zaman diskete ihtiyaç yoktur bios a girip Sata modunu Enchanced yada sata modu mu İde olarak değiştirerek sorunu halledebiliyorsun. en kötü ihtimalle cihazın sata driver larını nlite ile xp cd sine entegre edip kurulum yapılabilir.