Abi bendeki pencere efektleri inip cıkarkene kasıyo da w aero :D ona çözüm sordumm ilk 7 kurdugumdan beri böle kasıyoı arada düzeliyo felan cözemedim olan buu :D
hdd test
Herşey uygun taa 80 gb hdd yi kullanırkende vardı bu bende ekran kartı ve monitörden kıllanmaya basladım artık :D bu arada ilgincir torrent acıkken pencereler daha cok kasıyor 3g yi monitörün dibinde kıllanıyoum dalgalanma yapıyodu bozdukmu ne monitörü pöfff .
W7 ultimatede dosyanın penceresi gelirken 1 sn ninde altında bi takılma var.Sorun benim pc de galiba.
XP dede pencereler dikey kenarlrdan kesiliyor sanki.Dalgalanıyor Pencere sürüklenirken :)
Not: Tüm Driverlerim Günceldir
W7 deki sorun özellikle BitComet te bişey indirirken oluyor
Ahanda HDD min durumu.Vahim açıkçası
Birleştirmeden önce aldığım test sonuçları .Yaklaşık 4.80 GB parçalanmış idi
Buda birleştirme sonrasında aldığım test sonuçları:Arada pek fark yok.
HDD 3 yıllık WD Blue Caviar 320 GB
Nasıl durumlar.Ona göre yedeklemeye başlamak lazım
http://www.gezginler.net/modules ... ad=hd-tune&lid=5006 burdan indir.
ya bad sector yok test ettim ama anlık düşmeler oluyor nedeni neki acep :S birleştirdim pc yi temizledim ccleanerle bu sefer daha kötü oldu D:Hdd testi yaparken hiçbir programı açma.. yani hard diskin kafası rahat olsun :D Bütün çalışan ne kadar program varsa kapat.. Hdd sakinleşsin.. Ondan sonra teste başla.. Ama test yapılırken hiçbir programı açma..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200179) ~ 20 Mart 2012 20:31
Yaaa.. Ondan dolayı hdd coşuyor.. :D Test yaparken internette sörf yapayım deme sakın.. O an harddisk sadece test ile meşgul olsun..
Bende felaket kötü testler cıkıyodu hic bişey acık degil sanıyodum 3g programı haric oldukca hafif bi program ama kapatıp denedim baya bi etki etti o programı acıp yapınca testi hdd değil pancar motoru varmıs gibi oluyo :D konunun basında bi test koymustum program acıkken sonuc o :D sonuclardan cok rahatsız olursan format at yamyam abi anlattı zaten her ayrıntısına kadar uygulayabilirsin :) testte cok zig zag var cok asırı düsmemis ilkine göre iyi .
Mac milan ın dedği gibi dostum her şeyi kapat hic bişi calısmasın test güzel cıkacaktır büyük ihtimal sade hd tune calısır vaziyette olsun bu arad advanced system care de kullanabilrsin gereksiz dosyaları siliyor oda cclenar dan dha kapsamlı bir progrm ...