slm...
pc henüz anlamadığım bi sorun nedeniyle sanki hiç elektrik yokmuş gibi açılmamaya başladı.
neyse ben pcnin içini açtım pawer'ı temizledim ( hava ile tabii ) sonra pc çalıştı ama hdd'nin power girişinden dumanlar çıktı bende power supply'i değiştirdim başka bir hdd taktım o'da yandı :) ( sen tam bir eşşekmişsin dediğinizi duyar gibiyim ) neyse bu aralar taylant'daki sel felaketi yüzünden hdd'lerde çok pahalı bunların tamiri mümkünmü sizce... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
hdd yandı tamir olurmu
anladığım kadarıyla bu bir elektrik problemi .bilgisayarında birşey olmadığını düşünüyorum .elektriğinizde bir problem var parazitlenme oluyor sanırım .veya toprak almıyor .veya alıyorda orda bir parazitlenme var .veya netür ile toprak hattı ksımna faz bağlanmış olabilir .
topraklamayla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü başka bilgisayarlarda takıldı sorun başka yerde bence ama neyse o kasayı artık kullanmicam parça gerekirse söker takarım artık... YANİ KESİNLİKLE TAMİR OLMAZ ÖYLEMİ :( GİTTİ DESENİZE 500 TL
abi yapacak bişey yok 500 tl kaçtı artık :( off offf
Arkadaşlar hemen ümitsiz düşünmeyin o kadar tamiri var boardların... zaten chipler zarar görmüyor elektriksel sorunlarda ankarada olan kullanıcılara bizzat yardımcı olabilirim... konu eski ama yeni gördüm bu konuyu zaten çok girmiyorum bu foruma da...