42LH5000 TV'miz var.Bilgisayar'ımı hdmı kablo ile bağlamak istiyorum (sadece görüntü alacağım ses bilgisayar üzerinden hoparlör ile sağlayacağım) altın uçlu 4-5 m civarında bir kablo alacağım.Bilmem gereken birşey var mı? (mesela versiyon vs.) Birde fiyat 5 m için 35-40 TL arası görünüyor normal mi yoksa fazla mı pahalı? Saturn,gold yada bimeks'den alacağım inşallah.Yardımlarınız için şimdiden sağolun.
HDMI kablo
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Son Düzenleme: FoReSTs ~ 16 Kasım 2009 19:39
OP Taze Üye
19 mesaj
42LH5000 TV'miz var.Bilgisayar'ımı hdmı kablo ile bağlamak istiyorum (sadece görüntü alacağım ses bilgisayar üzerinden hoparlör ile sağlayacağım) altın uçlu 4-5 m civarında bir kablo alacağım.Bilmem gereken birşey var mı? (mesela versiyon vs.) Birde fiyat 5 m için 35-40 TL arası görünüyor normal mi yoksa fazla mı pahalı? Saturn,gold yada bimeks'den alacağım inşallah.Yardımlarınız için şimdiden sağolun.Özür dilerim düzeltmek için butona bastım ama düzelt yerine alıntıya basmışım.Kusuruma bakmayın.Son Düzenleme: FoReSTs ~ 16 Kasım 2009 19:39
OP Taze Üye
19 mesaj
Arkadaşlar hdmi girişi olmadan hdmi ile bağlantı yapmaya çalışan bir arkadaş görmedim şahsen.Sorum bu değil.İlginiz için teşekkürler.Soruma cevap gelirse sevinirim.<
Son Düzenleme: FoReSTs ~ 16 Kasım 2009 20:11