SLM.. ben mp3 leri waw a çeviren ve belirli bölümlere barçalayabilen bi program arıyorum.. Birde.. örneğin 800*600 bi resmi 1024*768 e çevirmek mümkünmü??? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.. SAĞOLUN
HELP!!! HELP!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.mp3leri waw halince çevirmek istiyorsan sana all converter 4 Önerebilirim.Ama Parçalayabilen program bilmiyorum
CoolEdit var, biraz profesyonel kaçabilir; ama çok da güzel her işi görür...
Resimleri istediğiniz kadar büyütebilirsiniz; fakat büyüttüğünüz zaman kalite kaybı olacaktır çoğu durumda. İki piksel yerine üç piksel koyacağız ve bu üçüncü pikselin ne renk olacağını belirlemek çok önemli. İşte bu, kalite kaybına yol açıyor. Bunu yapabileceğiniz bir sürü program var. Paint'te bile, resmi tutup genişletebilirsiniz. Tabii bu işi en güzel ve başarılı şekilde halledecek olanlar, gene profesyonel programlar. Adobe Photoshop gibi...
ewt cool edit güzel bi program istediğin kadar parçaya böle biliyorsun tek yapna gereken is teiğin yeri seçmek ve farklı kaydetmek.
resimleri büyük formata en iyi çeviren program Photoshop ile yapabiirsin fakat resim kalitesi biraz düşecektir.
Parçalamak için goldwave iyi bir eçim olabilir.Ya da MP3 Butcher.
Wav'a dönüştürmek içinse basitçe MP3 To Wav diye bir program var bunu kullanabilirsiniz.
Easy CD-DA Extractor
bu program çok iyi tavsiye ederim...