arkadaşlar bana hem ucuz hem shadermodel 3 hem dx10 destekli bi kart lazım hatta mumkunse 512 mb olsun ve 128 bit olmasın :D:D
help mi bana :D:D
O dediğin kurallara uyan bir ekran kartı yok.Ama nVidia cephesinde 8600Gts'den,ATı cephesinde ise 2600xt'den aşağı inme.
ımm oda çok gusel peki hangisi uymuo
:D yada buna en yakın bi kart ne onerirsiniz acep??
Aslında anakartını söyleseydin daha iyi olurdu ama 2600xt gerçekten bir f/p ekran kartı.
anakartımıdas deiştireceim :D:D
form içinde arattıgınız taktiede sorunuza cxevap bulabilirsiniz
arkadaşım ben konuyu bosuna açmadımki bana yardımcı olunsun die açtım lutfen yani forumda arayın filan ..
yo hayır yanlış anlama cidden bir kaç gün önce borga 3 tane kart önerisi yaptı bi arkadaşa hem ucuz hemde iyiydi onu bulursun diye yazdım yoksa elbette yardım alacaksın zira bu formun amacı bu yanlış anlama :)
önemi yok arkadaşım sanıreım ben yannış anlamışım k bakma :D
safakaltunArkadaşlar bana hem ucuz hem shadermodel 3 hem dx10 destekli bi kart lazım hatta mumkunse 512 mb olsun ve 128 bit olmasın :D:O kurallara uyan ekran kartı çok para Şafak.Konu adında kullandığın dili pek anlamadım ama yine de ortak bir dil bulmaya çalışayım.(Ne yapıyorsam ben) O biraz impossible ama there is some opportunity sana yanlız without 512 mb memory support gibi geliyor bana.
Son Düzenleme: irfankeskin61 ~ 31 Temmuz 2007 05:55
arkadaşım çok saol gonderdiklerin benim istediğim gibi bişi ama biraz tuzlu galiba:D:D neyse artık napacaz mecburen alacam ama sırasıyla ve onun sırası daha gelmedi :D:D
ben halen daha 8600 ultra yi bekliyorum . simdi bir de x2900pro haberi geldi. artik ben bekler bekler, 9600 ultra yada x3900pro alirim.
egemengigaben halen daha 8600 ultra yi bekliyorum . simdi bir de x2900pro haberi geldi. artik ben bekler bekler, 9600 ultra yada x3900pro alirim.hmm peki egemen bu bahsettiğimiz urunlerin ozellikleri ve fiyatları ne??