Hem iPhone'a, hem Android'e...

CHIP Online
12-10-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un önemli ismi hem iPhone 4S'e, hem de Android'e öyle bir saldırdı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hem-iphone-a-hem-android-e_29668.html

Resimlerle: 55 Android canavarı bir arada

Akıllı cep telefonu piyasasında, sahneyi kapan büyük isimlerin yanında, istediği başarıyı elde edememiş olan Microsoft, yeni çıkacak işletim sistemi ile büyük hedefler koyuyor.

Windows Mobile Bölüm Başkanı Andy Lees, verdiği mülakatta Android ve iOS, hatta genel olarak iPhone'lar hakkında öyle şeyler söyledi ki... Apple'ın iPhone 5 yerine iPhone 4S çıkarmasının çok yanlış ve büyük bir hata olduğunu söylüyor örneğin. Ama ilk aşamada rakamlar öyle söylemiyor. iPhone 4S, şu ana kadar iPhone 4'ün almadığı kadar çok ön sipariş aldı. iPhone 4, 600.000 civarında önsipariş almışken iPhone 4S için bu rakam 1.000.000'u aştı. Bu da çok basit bir hesapla Apple severlerin hiç de hayal kırıklığına uğramadığını gösteriyor.

Android kullanan telefonlar için söylediği daha da ilginç olmuş Lees'in: "Düşünün ki mutfağa giren bir çok kişi var, malzeme aynı ama hepsi farklı yemekler yapmaya çalışıyor".

Aslında Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer gerçekleri görmüş "Satmış olmayı düşündüğümüzden, satmış olmamız gerekenden daha az ürün sattık" diyerek durumu özetlemişti.

Tüm konu: Hem iPhone'a, hem Android'e...

Resimlerle: 55 Android canavarı bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu yorumlar, gerçeklerle bağdaşıyor mu?