bir şirketee çalışıyorum bütün bilgisayarlar bir ana bilgisayara bağlı sunucum bazı kısıtlamalar yapmış denetim masasını kaldırmak gibi D sürücüsünü kaldırmıs bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
henüz bunu çözen bulunamadı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biraz daha detay vermen gerekiyor.denetim masası ve bilgisayarım dan başka tam olarak nelere kısıtlama getirmiş?
hımm "windows tuşu + R" kısayolunu dene bakalım "çalıştır" geliyormu. Geliyorsa olay çözülmüştür.
Birde masa üstünü sağ tıklamayı engellemişmi? engellememiş ise yine olay çözülmüştür.
"Sağ tıkla\Yeni\Kısayol" yolunu izle ve kısayol olarak "c:" yaz. yada istediğin bir sürücüyü
Arkadaşın bunu koyduğuna göre vardır bir sebebi.Bunun aşmanın bir yolu var ama burda cevap verirsek forum kurallarına aykırı davranırız.Ha Crack sormuşsun ha bunu ne farkı var...
Bu tip uygulamalar eğer bir yönetim serveri yoksa Tweak Üzerinden yapılır
Bir server varsa Active Drictory üzerinden yaparsın gibilerinden fakat
konu illgal
Neden illegal???
Biz şuanda hangi forumdayız..?
Yayınlarında ;
Şifre kırmanın tüm inceliklerini anlatan,
İnternet ortamında karşı makineye girmenin yollarını açıklayan,
"Undergraund" isimli hacker dünyasını ve taktiklerini anlatan özel sayı yayınlayan,
"Patronlarınızdan gizli sörf" , "anonim e-mail yollama" gibi dosyalarla okuyucusunu karşısına çıkan,
derginin yani CHIP Dergisinin forumu değil mi burası???
Neden illegal olsun ki...?
Bu arada ;
Yukarıdaki açıklamayı yazarken yapılanlardan şikayetçi olduğum için değil , konuyu daha iyi aktarmak için yazdım..
Bekliyoruz???
Bu iş nasıl oluyomuş , bi zahmet anlatıverinde biz de bilelim arkadaşlar...