Hepsi tesadüf mü?
Trafik kazaları türkiyede çok yaygın birşey olduğu için birşey diyemicem ama yinede ilginç,
benim düşüncem eğer türkiye sadece adıyla değil ama faaliyetle bir sosyal devlet olsa sorunları adım adım düzelecektir, her kafadan bir ses çıkarsa olacağı budur, orta doğu insanı cahildir bir kaç kelimeyle kontrol edinebilir ben onu bunu bilmem sosyal ve herkes eşit olsa halk zaten birbirine kardeş gözüyle bakacaktır düşmanlık gider, ama malum bu devletin çoğu dinci ayrımcı ve mafya tarafından yönlendirilyor olsa gerek, herşey çok açık ve net, olan millete oluyor yazık hepimize çoğu kukla gibi yönetilip kullanılyor.
bence tek yol eşitlik! mustafa kemal atatürk kim bilir şimdiki devleti ve yöneticileri görse ne kadar içi sızlardı.
yaşasın fikir özgürlüğü!
Kendi çıkarları için ABD'nin yapmayacağı şey yok. Dünya'daki bir çok ayaklanma ve faili meçhul cinayetten sorumlu ülkedir ABD. Ancak ne yazık ki onlara karşı gelebilecek bir güç de yok. Ayrıca, o kadar Wikileaks'de belgeler açıklandı, 2 gün konuşuldu, 3. gün her şey süt liman oldu gene.