Hepsiburada.com Stok

Bur_AK
11-10-2010, 20:42   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.

Dün öğlen 12 sularında Hepsiburada.com'dan laptop sipariş ettim.Hem bu fiyata son 1 ürün diyordu hem de altta sizin için rezerve edebiliriz diyordu.Ben de Hepsiburada.com güvenli olduğundan ve laptopta indirimde olduğundan satın aldım.(Hazır rezerve de edilebiliyosa kesin stoklarda vardır dedim.)
Bu öğlen kargo durumuna bakmak isterken laptopun sayfasında "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir." diye bir yazı çıktı.

Sormak istediğim sorular:
1)Bu laptopun "Tedarik Süreci" ne kadar sürer ?
2)Rezerve edilebilir işaretini gördükten sonra kesin ellerinde vardır dedim.Zaten siparişi yaptıktan sonra da rezerve butonu kalktı. (Ama ayrı olarak rezervasyon yapmadım.Aldıktan sonra otomatik olarak kalktı.)
3)Acaba siparişi pazar günü yaptığımdan ürün yoktu da güncelleme mi yapmadılar. (Madem stokta yok neden bu fiyata son 1 ürün ve rezervasyon tuşları çıkıyor.Zaten ürünü aldıktan sonra ürün normal fiyatına geri döndü.İndirim ibaresi ve rezervasyon butonu kalktı.)
4)Aynı laptopu internette araştırdım.İçinden 3D gözlük de çıkıyor.Ama Hepsiburada.com'da kutu içeriğinde gözlük yazmıyor.Model numarasını arattım. "Asus G51JX-XI369V" Bu modeli satan 10-15 sitede de gözlük veriliyor.Sizce Hepsiburada gözlük verir mi ?

Şimdiden çok teşekkürler.

infoman
11-10-2010, 22:43   |  #2  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj

Hayırlı olsun ama beni 1 haftayı aşkın süre bekletmişlerdi. stokta var yazıyordu satın aldım "tedarik sürecinde " diye yazıyordu :) iptal ettim:) Ben iptal ettikten sonra ürün stokta yok durumuna geçti. O modellerin hepsinde gözlük geliyor ama bir halta yaramıyor :) gözü fena yoruyor, birde ben zaten gözlüklü olduğum için numaralıyı çıkarıp 3d gözlüğü takınca bi halt göremiyom :D Hanım ve arkadaşlarda memnun kalmamıştı

Jubei76
12-10-2010, 19:26   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj
Alıntı: infoman  
Hayırlı olsun ama beni 1 haftayı aşkın süre bekletmişlerdi. stokta var yazıyordu satın aldım "tedarik sürecinde " diye yazıyordu :) iptal ettim:) Ben iptal ettikten sonra ürün stokta yok durumuna geçti. O modellerin hepsinde gözlük geliyor ama bir halta yaramıyor :) gözü fena yoruyor, birde ben zaten gözlüklü olduğum için numaralıyı çıkarıp 3d gözlüğü takınca bi halt göremiyom :D Hanım ve arkadaşlarda memnun kalmamıştı
güzel yorum ,ellerine sağlık Göz kırpma