Her bütçeye uygun ekran kartları burada...

CHIP Online
24-06-2008, 01:58   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online, her bütçeye hitap edebilecek farklı seviyelerdeki ekran kartlarını sizin için inceledi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Her- ... ri-burada_7450.html

Ezeli rakipler ATI ve Nvidia'nın hızlı ekran kartları düzenli olarak performans rekorları kırıyor. Fakat orta ve giriş seviyesinde de uygun fiyata çok şey vaat eden ekran kartları bulmak mümkün.

PC'nin performansı, özellikle oyuncular için ekran kartına bağlıdır: Eğer GPU yeterince güçlü değilse en hızlı dört çekirdekli işlemciyle bile güncel oyunlar slayt gösterisinden öteye geçemez.

Genel olarak fiyat açısından üst sınır bayağı bir yukardadır ve herkes komple sistem fiyatına sadece bir ekran kartı satın alabilecek durumda değildir. Bilhassa bütçesine dikkat eden oyuncular bu karşılaştırmada bazı top-modelleri şaşırtıcı derece uygun fiyatlara bulabilirler.

Aynı zamanda herkes vaktini sürekli PC başında geçirip maceradan maceraya atlamadığı için uygun fiyatlı ekran kartı alternatiflerini de göz önünde bulundurup sizin için bir araya getirdik.

Tüm konu: Her bütçeye uygun ekran kartları burada...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Tanıtılan ekran kartlarından hangisini tercih ederdiniz? Neden?

Methodman
24-06-2008, 13:45   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

Arkadaşlar ben bu konuda çok iyi değilim ve bir kaç soru sormak istiyorum! Bende Asus P5LD2-X Motherboard var ve 8800GT 512 MB ( http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=3473 ) almayı düşünüyorum. Anakartımla bi uyum sorunu yaşar mıyım ve siz bana oyunlardan yüksek performans alabileceğim 8800 gt fiyatında ve performansında başka bir kart önerebilir misiniz , yoksa 8800 gt ideal midir?? Şimdiden teşekkürler...

hsnUSTA
29-06-2008, 14:28   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

Anakartına takabilirsin. Kesinlikle bi sorun çıkmaz. Ama tabi harbi bi board a takmış gibi tat alamazsın. Burda bord dan daha çok power önemli. 8800GT için minimum 450W bi power önerilir. 400W da limittir. Tabi bu powerlar üzerinde yazan çıkış gücünü birebir verebilen ürünler seçilmeli. Haliyle de biraz pahalılar.