her kanaldan farklı ses gelmesi mümkün mü?

hasanasd
24-04-2009, 03:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

halihazırda flatcast altyapısını kullanan bir radyomuz var. bildiğiniz gibi internet radyoculuğunun en büyük özelliği interaktif olması. neyse gelelim benim sorunuma.

şimdi yayın esnasında bir şarkı çalıyor, sohbet bölümünde ise belli bir konuda konuşuluyor ve o esnada, o muhabbete uygun bir şarkı çalmak istiyorum fakat çalacağım şarkıyı önceden dinlemek icap ediyor. bu sefer de ses yayına gidiyor.

şimdi gelelim benim soruma. yayına giden müziğin farklı, kulaklığımıza gelen müziğin farklı olmasını sağlayan bir ses kartı ya da program var mıdır? yani yayına sesi winamp ile fakat o esnada aradığım şarkıyı w.media player ile kulaklığımdan dinleyebilmemi sağlayacak bir ses kartı ya da program arayışındayım.

umarım böyle bir ses kartı ya da program vardır. yardımlarınız ya da önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

bektash
24-04-2009, 03:35   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

zaten winampta yayın yapıyorsan .. winamptan calan ses gider. wmda da farklı sesi dinlersin yayına gitmez mico açık olmadıgı sürece..

Son Düzenleme: bektash ~ 24 Nisan 2009 03:36
Trance
24-04-2009, 14:24   |  #3  
Trance avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,058 mesaj

virtual DJ programı ile yapabilirsin. Hem çalan parçaya mix yaparsın hem gircek olan parçayı kulaklıktan dilediğin gibi ayarlarsın.

hasanasd
25-04-2009, 01:54   |  #4  
OP Taze Üye
19 mesaj
bektash
zaten winampta yayın yapıyorsan .. winamptan calan ses gider. wmda da farklı sesi dinlersin yayına gitmez mico açık olmadıgı sürece..
ilk mesajda da belirttiğim gibi flatcast altyapısını kullanan bir radyo. yani winamp veya w.media player fark etmiyor. ne çalıyorsa direk yayında. öneriniz için teşekkürler.
Trance
virtual DJ programı ile yapabilirsin. Hem çalan parçaya mix yaparsın hem gircek olan parçayı kulaklıktan dilediğin gibi ayarlarsın.
virtual dj programını en kısa zamanda arastıracam. inşallah istediğim özellik vardır. öneri için teşekkür ederim.

bektash
25-04-2009, 02:18   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

yayın yaparken winamp kullanıyorsan 2. ses gitmez dostum... Mikrofon acıktır... Hatan var..

hasanasd
26-04-2009, 00:27   |  #6  
OP Taze Üye
19 mesaj
bektash
yayın yaparken winamp kullanıyorsan 2. ses gitmez dostum... Mikrofon acıktır... Hatan var..
dediğim gibi winamp üzerinden yayın yapmıyorum. yani winamp radyo yayınım için bir sadece bir araç. winamp yerine aimp2 de olabilir. yani demek istediğim winampı hiç açmadan da yayın oluyor çünkü flatcast altyapısını kullandığımdan streo karıstırıcı denen bölümün açık olması yeterli.

Trance
27-04-2009, 09:58   |  #7  
Trance avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,058 mesaj
hasanasd
virtual dj programını en kısa zamanda arastıracam. inşallah istediğim özellik vardır. öneri için teşekkür ederim.
rica ederim, ne demek.
Bu program bence tam senin aradığın özelliklerde, zaten çoğu radyo DJ bu tarz program kullanır.
tabii programı kurduktan sonra bazı ayarlar yapman lazım seskartı ile ilgili unutma!
umarım işini görür bu program.

saygılar..