işlemcim P4 INTEL 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit BOX
ekran KARTI 256 MB ASUS EAX800 2DTV SILENCER 256BIT PCIEX bu kartı tavsiye edermisiniz
ram 4 512MB NOT 533MHz DDR2 KINGSTON
anakart diğer konulardan baktıma göre asus önerilyor hangi modelini önerirsiniz?
sabit disk 200 GB SAMSUNG 8MB CACHE
HARDDİSK 200 GB SAMSUNG 7200 8MB CACHE VEYA 200 GB SAMSUNG 7200 8MB CACHE aralarındaki fark nedir 8$lık fiyat farkı war
monitör LCD 19 SAMSUNG 913V
kasaya karar weremedim bu sistemi soğutabilecek bi kasa önerirmisiniz?bu sistem uyum sorunu yaşarmı?sizce genel olarak nasıl bi sistem?
HER PARÇADA FİKRE İHTİYACIM WAR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Arkadaşım genel olarak iyi bir sistem. Bak bana inanmayabilirsin ama ben teknik servis elemanlığı yaptım 4-5 sene falan şu anda da bilgisayar öğretmenliği okuyorum. Ben sana Abit anakart öneriyorum hani şu yeni çıkan Abit guru var ya işte ondan. Eğer kasayı iyi soğutmak istiyorsan ve paran da varsa şu thermaltake kasalar var ya 350 watt çok manyak kasalar. Harddiskleri da aynı yazmışsın. Herhalde orda rpm farkı var, bence 7200 rpm olanını seçmelisin çünkü erişim hızı daha hızlı. Diğer konfigürasyonları iyi seçmişsin. Kolay gelsin, eğer başka soruların olursa iaruser@yahoo.com a mail atarsan yardımcı olurum...