arkadaslar bunu nasıl duzeltirim.bilgisayarı her actıgımda ilk olarak windowsda system32 dosyasını acıyor kendi kendine.(windows sp2)acaba spy,trojan falan mı girdi.arama yaptırdım ama bisey cıkmadı.
simdiden tesekkurler
arkadaslar bunu nasıl duzeltirim.bilgisayarı her actıgımda ilk olarak windowsda system32 dosyasını acıyor kendi kendine.(windows sp2)acaba spy,trojan falan mı girdi.arama yaptırdım ama bisey cıkmadı.
simdiden tesekkurler
arkadaslar calıstırdasn bi kod giriyoduk ...editli bisey sonra bilgisayar ilk basladıgında acılan seyleri istersek ordan engelliyoduk..kodu hatırlayan var mı?
seretanarkadaslar calıstırdasn bi kod giriyoduk ...editli bisey sonra bilgisayar ilk basladıgında acılan seyleri istersek ordan engelliyoduk..kodu hatırlayan var mı?msconfig yaz. açılan pencerede başlangıç bölümüne gel ve listeden başlarken açılmasını istemediğini kaldır.
tonicaynen o kod iste..saol arkadasım bi yapmaya calıscam ordanseretanarkadaslar calıstırdasn bi kod giriyoduk ...editli bisey sonra bilgisayar ilk basladıgında acılan seyleri istersek ordan engelliyoduk..kodu hatırlayan var mı?msconfig yaz. açılan pencerede başlangıç bölümüne gel ve listeden başlarken açılmasını istemediğini kaldır.
abi quiet diye bi komut var ya..spy olabilirmi acaba
Arkadaşım bu sorun benim başıma da geldi ve ben olayın üstesinden geldim
İlk olarak asagıda verdiğim linkteki programı indir ve calıştır
Çalıştırdıktan sonra everything butonuna tıkla ve orada gördüğün kernel32 dosyasının yanındaki ikonu kaldır.
Sorununu bu şekilde halletmiş olursun
Kolay gelsin...