Murat sormuş:
2006 yılında yukarıda ki bilgisayarı toplattırdım bir arkadaşa. Şu an ise bu bilgisayar işimi pek görmüyor. Yeni bir monitör aldım hd destekli değil ama sanırım analog çıkışı hd ye çeviren aygıtlar varmış. Tam ekranda görüntülerde küçük küçük kareler meydana geliyor dama gibi. Ayrıca ses ve görüntü de çok kesik kesik. Diğer çoğu programda da donukluk vs oluyor. Yani şu an bilgisayarımdan memnun değilim ve yenilemek istiyorum. Kendim alacam parçaları ama yanlış bir şey alıpta uyumda da problem yaşamamak için size danışmak istedim.
Mevcut kasa, hardisk, ses kartı, klavye, mause, ekran kalmak şartıyla, birbiriyle uyumlu bir ANAKART, İŞLEMCİ, RAM ve EKRAN KARTI kombinasyonu önerebilir misiniz? Önereceğiniz donanımda ne görüntü ne ses ne de programları çalıştırma aşamasında problem olmamalı ve bilgisayar buymuş denebilmeli. Bunların yanında tabi bu analog çıkışı hd ye çeviren aygıtta olacak. Önerilerinizle yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Bilmiyorum ama sizden temin edilebilir mi onu da söylerseniz sevinirim. Teşekkür ederim...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P5GD2X Anakart
P4 İşlemci
512 Mb Ram
Ekran Kartını tam olarak bilemiyorum
3.00 Ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)