öldüğümde toprağımdan bir testi yapıp yare su verin ki dudaklarına değebileyim...
(Fuzuli)
Herkes bildiği EN GÜZEL sözleri yazsın
- 1
- 2
ZülfikarSÖYLESEM TESİRİ YOK,SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL(FUZULİ)....Güzel sözmüş.
(Bilmem ifade edebildim mi...)Byzihh size saygı duyuyoruz.Jeomania arkadaşımızın da dediği
gibi zamanla yanlış olan düzeltilir.Bu arada ılımlı ve yatıştırıcı sözlerinizden dolayı sizi ve jeomania arkadaşımızı tebrik ediyorum. Herkesin yaklaşımı bir yanlışlığı düzeltmeye çalışırken yapıcı olmalı, yıkıcı olmamalı. Sevdirmeliyiz, nefret ettirmemeliyiz. Ben byzihh'in üslubunu biraz da yaşının küçüklüğüne bağlıyorum. Yanılmıyorsam 13 yaşında. O da zamanla olgunlaşacaktır sanıyorum.
AKIL AKIL OLSAYDI İSMİ GÖNÜL OLURDU,GÖNÜL GÖNÜL BULSAYDI BOZKIRLAR GÜL OLURDU.(NFK)
göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten,
affet senden habersiz aldığım her nefesten...
(nfk)
byzihhpeki siz Hiç Yabancı Filimlerde PAPAZ yada HAHAM ların bu kadar aşağılandığını gördünüzmü...Açtım gözlerimi,
AÇIN GÖZLERİNİZİ.....
saygılar....Hem de çok, hemen her filmde bir papazın bir pisliği çıkıyor, yok dalga geçiliyor veya kilisenin durumu ti'ye alınıyor. Ya sen yeterince yabancı film izlemiyorsun Byzihh, ya da forumlardaki tek amacın "aman biri bir şey dese de, hemen din-iman deyip atlasam" diye dolanmak, keza forumdaki mesajlarına bakıyorum, hepsi aynı.
İslam hoş görülülüktür. Senin mesajlarından anlaşılıyor ki sende bunların HİÇ BİRİ yok. İnsanı dinden imandan çıkarır senin gibiler.
Son Düzenleme: Tırtıl ~ 17 Nisan 2007 19:37
- 1
- 2