masaüstü yine bir sürü şeyle dolmuş
Herkes masaüstünün fotosunu koysun..
sizin masaüstleri amma doluymuş ole yuaw, benimki gayet sade walla
Daha önce bunun yarışmasını yaptık evet..
elaziglisizin masaüstleri amma doluymuş ole yuaw, benimki gayet sade wallaEn zadesi kimin bunu biliyoruz.
sah1nEminim masaüstünde bunu kullanmıyorsun
Yanlız taktik tam öğrenci işi..
ZUahsdhasdha Yanlış resmi upload etmişim
sah1nZUahsdhasdha Yanlış resmi upload etmişim
sah1nZUahsdhasdhaBöyle gülüş stili hiç görmedim.Zuhahaha desen neyse yada ama ZUahsdhasdha diye bir gülüş yok.
hazır bu kadar katılım olmuşken buradaki masaüstü yarışmasını bi daha yapsak?
bu kadar az masaustuylemı... Olmaz oncekı yarısmada baya bır duvarkagıdı vardı... Belki 20-25 tane...
Nedense şimdiki masaüstleri genelde boş. Eski yarışmadaki kişilerin masaüstü doluydu.
OOOOMMMMEEEERRRRNedense şimdiki masaüstleri genelde boş. Eski yarışmadaki kişilerin masaüstü doluydu.e artık ole tıklım tıkışık masaüstlerini gormemiz normal, hem performans kaybı yaratır bazı sistemler icin hemde gerek yok eskisi kadar. multimedya klavye/fare setleri olsun, macro ve kısayol destekli yazılımlar yada bu is icin yapılmış programlar olsun bircok seye ve isleme daha kolay ulaşım saglamakta. ayrıca ole dagınık deilde daha düzenli bi kullanımın yararlı oldugunu cogu kisi biliyor artık, pcyi düzenlerken masaüstlerinede el atıyorlardır dolayısıyla... diye düşünüyorum ben
Benim masaüstüm eskidende şimdi de öyle.
Programlarım bir klasöre
KİS keylerim bir klasöre
Oyunlarım bir klasöre
Hep böyleydm hala öyleym
Gayet sade ama işlevsel bir masaüstü...
[URL=https://addons.mozilla.org/firefox/1174][/URL]
evde bu ve buna benzer bikaç tanesi var. işte olduğum için masaüstünü koyamadım.
al sana masaüstü
şaka şaka
07BENER07al sana masaüstüChip Online Bugünün konuları ha :D
şaka şakaBiz XP ciyiz bizde öle şeyler yok
bizde xp ciyiz darko yanlış olmasın