@Akyüzcan Türkçeyi katletmeyelim o zaman. Yoksada kullanmayalım.
CHIP Online Forum Dili diyede birşey yok. Kendi oluşturduğunuz cümleleri CHIP Online Forum dili diye yedirmeyin.
@Akyüzcan Türkçeyi katletmeyelim o zaman. Yoksada kullanmayalım.Terbiye sınırlarını aşmadan yanıt yazarsan sevinirim burada türkçeyi katleden yok fake deyimini forumda kullanan ben değilim.Kendi oluşturduğum cümle.!!!- burada sözcük demek istediniz sanırım- bir sözcükde değil; sadece bir kez espri olarak yazıldı bu kadar uzatılmasının nedeninde bir kuyruk acınız varsa benle ilgisi olmadığından şahsımı karıştırmayın ;mümkün olduğunca saygılı bi yanıt yazdım ayrıca türkçede argo bir tabir olan yedirme diye bir sözcük de yok,kimseye bir şey "yedirdiğim"de yok .Siz kullandığınıza göre demek çok yediniz ya da yedirdiniz ki biliyorsunuz.. o nedenle aynen size iade ediyorum.Seviyeniz ve terbiye düzeyinizle ilgili gösterge için de ayrıca teşekkür...Siz kendi dininize ben de öyle ;herkes kendi yoluna...CHIP Online Forum Dili diyede birşey yok. Kendi oluşturduğunuz cümleleri CHIP Online Forum dili diye yedirmeyin.
Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 02 Eylül 2009 15:56
Bir kaç tane daha bulunursa o zaman iş ciddiye biner... :D
DNA sı olsa inanıcam araştırsınlar iyice açığa kavuşsun şu olay ama ben bunun eski insanların ellerinde taşları veya farklı cisimleri oyarak şekil verip yaptığı oyuncak yada zamanında sanatsal değeri olan bir cisim olmadığını nerden biliyim
Bana kalırsa gerçek çünkü hep eskiden kalma bir huyum var uzaylılar adıyla hitap ettiğimiz yaratıklar.. Yada bizim bilmediğimiz canlılar bence var buda onun kanıtı ama uzaydan geliyor diyemem çünkü görmedim. Ama dikkat çekmek için veya bulan kişi reklam yapmak için kendi uydurduğu bir haberde olabilir.. Maket kokusu alıyorum :)
Koskoca uzayda dolaşan Uzaylılar gelipte Meksika'da bir çiftcinin yanını bulmuş :) Niye acaba kaçak mı ? Ondan mı Meksiya'yı seçti her Amerikan Filmin de olurya:D Meksika'ya kaçmak Yalan bunlar :D
NEDENSE ŞU UZAYLILAR ARKADIŞIN DEDİĞİ GİBİ HEP AERİKELILARI BULUYOR YA BUNLARIN ALAYI YALAN :)))))))))))):):):)::):):):
Ya yalan bunlar.Bu haberi ilk duyduğumda plastik oyuncaktır o yüzden dna sı yoktur dedim.
Sonra eğer kuyruğun başladığı noktada(insanda kuyruk sokumu) orda da dna yoksa zaten gerçek değildir...