arkadaşlar hep merak ettiğim ve kesinliği tartışılan bişey var acaba bu ekran kartı piyasasının 2 büyük devi olan ati ve nvidia dan hangisi diğerine üstün bunu hem yıllardır süren rekabete hem de son çıkardıkları en iyi 2 ürünün karşılaştırmasına göre açıklayabilir misiniz
herkesçe merak edilen şey
bu sorunun cevabı ne yazıkki yok.Çünkü heran her sey olabiliyor ekran kartı piyasasında
Sürekli 1'i diğerini yeni ürünüyle geçer..1'i bir zaman orta sınıfta üstün olurken,diğeri üst sınıfta en iyi kartı üretmiştir..Böyle gider,değişir..
Direct-x 10 ile işler başlarda kesin Nvdia'ya döndü ama ATI de kartlarını sürmeye başladı..
Ben Nvdia diyorum adamlar çok büyük bir şirket helal olsun wallah ATI fazla bilmedigim için bişe diyemem
arkadaşlar kesinlikle haklı hangisi hangisine üstün söylemek zor testlere bakılırsa nvidia önde gibi ama bu sürekli önde demek anlamına gelmesin
Borga-xbu sorunun cevabı ne yazıkki yok.Çünkü heran her sey olabiliyor ekran kartı piyasasıtamamen katılıyorum ama sadece ek.kartı olarak kısıtlamayalımörnegin lg dünyanın en büyük lcd tv sini yaptıgını duyurdu
bundan 3 saat sonra aynı açıklamayı hithachi de yaptı
hithachi 1 tb hdd üretti ardından w.digital ve seageattabi bu rekabet tüketiciye yansıyor gerek fiyat indirimleri gerekse teknolojik gelişimler