Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Herkese iyi bayramlar!
- 1
- 2
slm arkadaslar herkese ii bayramlar.Biri bana yardımcı olabilirmi.Bilgisayarımdan ses gelmıyor.hoparlor simgesine tıkladıgım bu yazı cıkıyor karsıma Etkin Karıştırıcı Aygıtı Yok.Karıştırıcı Aygıtı Yüklemek İçin Denetim Masası'na Gidin, önce Yazıcılar ve Diğer Donanım'ı sonra da Donanım Ekle'yi Tıklatın.
Bu Program Şimdi Kapanacak...Basında ses ayarı denetimi yazıyor.Bir türlü cözemedim
bende yeni üye olarak tüm arkadaşlarımın bayramı kutluyorum, daha nice bayramlar diliyorum
Eski bayramları geri istiyorum. Ben çocukken daha güzeldi... Şimdi sıradan bir gün gibi geliyor. Bayram = Tatil anlayışı hakim.
Bayramları bayram yapan o tatlı telaş ,ırak sevdiklere kavuşmanın o içimize sığmayan çoşkusu, paylaşmanın o tadı tarifsiz duygusu; özetle bir anane ;bir kültür değilmidir bayramlar...Hacker bu bağlamda sözlerine çok ama çok duygulandım..." Eski bayramları geri istiyorum. Ben çocukken daha güzeldi... " sözün aldı beni geriye çok geriye götürdü gözlerim buğulandı bir süre sadece yutkundum kendimi zor tuttum desem dürüstlük olmaz tutamadım...Ve bugün Bayram haklısın kardeşim, bayramlar tatil olduğu için kutlanmaz ; bayram olduğu için tatil vardır...Ama her şeye karşın gene de
BAYRAM be Hacker CAN Ne diyelim en azından CHIP bizle o hep yanımızda değilmi; tÜm CHIP ailesine çocuk sevinci ile yaşayacağı bayram günleri dileyelim olmaz mı ????
İyi bayramlar değerli Chip Ve Chip üyeleri
Sevdiklerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle iyi Bayramlar..
Tüm chip ailesine hayırlı bayramlar dilerim.
Tüm chip ailesine hayırlı bayramlar dilerim.
- 1
- 2