am2 türkiyede satışa sunuldu herkese hayırlı uğurlu olsun anakrtlar da geldi. seç beğen al seçemece bunlar secmece
herkese müjde
x2 5000+ arıyorum link verebilirmisin ben bulamadım da
Çok iyi walla. Alcağımızdan değil fiyatların düşmesini bekliycez artık :(
http://forum.donanimhaber.com/m_7355947/tm.htm ürün tanıtımı diğer linkler
FİYAT:X2 5000+ 696$ ÇOK PAHALI YaW
bunlar bildiğim kadarı ile 22 temmuzdan tibaren geçerli fiyatlar....
saygılar...
yav kardeşim bunlar reklam kokan hareketler.bunlara gerek yok ikiside yerine göre değişen performanslar sağlıyor.unutmadan bunlar reklam kokuyor.ama bence am2
am2 bu gun icin belki iyi degildir ama kendini hangi zamanda göterecek o da var belkide uygun anakartlarında olgunlasması ramlerin iyilesmesi gerekir hala ddr2 677 nin dog durust bi artısı yok bi duralım amd bosa sallamas heralde de görcez
viking20hmm,ok.öyleyse beklemek de fayda var:)tabiiki de beklemekte fayda var ama intel işlemcileri ne zaman çıkaracak bilen var mı acepp
Yeni Pc toplayacaklar için artık Am2ler ideal işlemciler.Fiyat farkı yok denecek kadar az.
arkadaşlar verdiğiniz linkler için teşekkür ederim ama ben satın alabileceğim bi mağazanın linkini kastettmiştim
hepsiburda da var ama sadece 3000+, 3200+, 3500+ modelleri
ben beklemesemde bişi olmıcak bu aralar para sorunu war bende!!![[[LCD MONITOR ALDIK!!!]]]
Recep BaltaşAMD intel işlemcilerini çıkarınca öle bir indirm yapacak ki...İnte tam anlamıyla afallayacak...hımm gene recep bey ama bilmem ninternetten takip ediyormusunuz eylulde celeronlar fiyat indirimine gidiyor en dusugu 39 dolardan ve bu eylul indirimine amd nin bi yanitı yok siz niye hala fanatıklık yapıyorsunuz hee bakim banlarım demedimmi ben size !!!!!!!!!!!!! he neyse nede bu aralr pek amd lafı gecmiyor umarım k8l sıraında işlemcılar son kullanıcıya faydalı olur yoksa ozaman kadar kral İNTEL ............
ve pahlı olan ddr2 800 zu mu alalım yoksa cok az dah dusuk performas veren 939 destekli sistemmi alalım yada ..... ortalma nın ustunde tpd verimliliigine sahip inetlmi alalım
bana göre ihtiyaca gore degisir mesela cukurova universitesinde p2 400 mhz bilgisayarlar var bunlar icin eylulde celeron ( cok fazla bilgisayar var diye ) internet kafa sahibiyseniz yuksek elektirik faturanuız varsa 65 vatt lık işlemcıler yada ben gecen 939 u n keyfini tam alamadım diyenlerede yeni 939 desteklı işelmciler yada liste uzar ......... yani demem o ki kişiye göre olcak illa amd olmıyacak anlasıldımı yaksa seni banlarım haaaaaa ona göre