ARKADAŞLAR SİSTEM TOPLATIYORUMDA KASAYA 1300 TL GİBİ BİR BÜTCEM VAR BU PAZARTESİ ALMAYA GİTCEZ SİSTEM TAVSİYESİNDE BULUNURMUSUNUZ OC KAPASİTESİ YÜKSEK OLURSA SEVİNİRİM OYUN İÇİN BİRDE İNTEL VE NVİDİA OLURSA SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
HERKESE SELAMLAR
O/C HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK TAM ANLAMIYLA SADECE FORUMDAKİ TOPİCLERİ OKUDUM YANİ KOMİK BİR ŞEY AMA BİLMİYORUM OC Yİ ÖĞRENEBİLECEĞİM BİR SİTE FALAN VARMI BİRDE BU SİSTEM OYUNLAR İÇİN İYİ Mİ
elimizden geldiğince burda anlatırız bilmemem sorun değil biraz bizden biraz dene yanıl yaparak halledersin, ayrıca bu sistemi oyun amaçlı kurdum zaten istediğin bütün güncel oyunları rahatlıkla oynarsın, gta4 medıum(oyunun grafik sorunları yüzünden),criysis high geri kalan hemen hemen bütün oyunları full detay very high olarak oynarsın.
benim bir sorunum daha var bu parçaları takmayı bilmiyorum diyceksiniz aldığın yerden taktır yada servisdekilere takdır eski toplama pcimde başka parçalar takmışlardı yani pek güvenemiyorum.öğrenebileceğim bir yer varmı
ahmet kardeş oc yüzünden zamanını almayayım uzun sürer seninde kafanı şişirdik ama eski pcim 5 yıllıkdı uzun zamandan sonra alıyorum heycanımı maruz gör bütcemide bu kadar zoruyabildim peder yanaşmadı ilk başda ama en fazla bu kadar çıktı memur ÇOCUĞUYUZ NEDE OLSA
http://www.exa.com.tr/
exa sana önerebileceğim en sağlam yerlerden biridir hiç kuşkun olmasın, istanbul kadıköy iskelesine yakındır mağazası sen listeyi ver onlar kasayı toplayıp sana sağlam bir şekilde teslim ederler sana sadece windows'u kurmak kalır.
ahmet abi tek başına foruma yetiyorsun ya Allah razı olsun senden :). ceday ahmet abim ne dediyse onu uygula sen bize laf düşmez :)
I_LoreNzo_Iahmet abi tek başına foruma yetiyorsun ya Allah razı olsun senden :). ceday ahmet abim ne dediyse onu uygula sen bize laf düşmez :)Allah cümlemizden razı olsun kardeşim, bir nebze arkadaşlarıma yardım edebiliyorsam ne mutlu, (İnsanların en hayırlısı, onlara faydalı olandır) hadisi-şerifine muhatab olabiliyorsak Allah'tan daha başka ne isterim ki. kal sağlıcakla
bencede ahmet abi tüm foruma tek başına yetiyor forum yöneticisi falan atasınlar seni bence herşey için teşekkürler ahmet abi
yönetici olmaya gerek yok böyle serbest takılmak daha iyi:)))
http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=34061
Bence kendini zorla ve bu kartı al hazır indirimde varken ekran kartını kaçırma derim diğer bütün sistem bileşenleri çok iyi gerekirse cpu soğutucu çıkar bu kartı al
ahmet79yönetici olmaya gerek yok böyle serbest takılmak daha iyi:)))sen daha iyi bilirsin üstad
YA BABAM 1300 tl yi bile zor ayırdı o kadar zorlamıyayım babamı 250 tl lik bir kart olur en fazla kardeş
merak etme bu forumda her fiyata en iyi parçayı önerirler...
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35841
bu kartta oldukça iyidir 240 lira, fazla kasmaya gerek yok diyorsan bu kart idealdir ilk önerdiğim kartla oldukça yakın bir performansı var oyunları aynı şekilde rahatlıkla oynatır.
dextercansen daha iyi bilirsin üstadama iyi bir maaş verirlerse hani istemem yan cebime koy olabilir:)))
ahmet abinin gösterdiği kart tam sana göre..hd4830 .. hd 4850 ile aynı teknolojide ütetilmiş özelliklerini kırpılmış halidir..9800gt i geçiyor tüm testlerde..bende yakın zamanda almayı düşünüyorum..pişman olmazsın hele o.c çekersen 4850 nin dibine kadar geliyor..hiç düşünmeden al derim..