arkadaşlar herkez emesdostan bot ekle falan diyooo bott ne bot nasıl eklenirr ilginiz için tşk ederim
herkez boot diyoo
emesdos he . www.google.com.tr adresine asagidakini yaz:
boot nasıl yapılır xp
bu yetmezse XP kullanim kitapcigi bul.
MSN'e "mesene" diyenler biliyorum..:))
"emesdos" güzel olmuş hehe..
Dexol a evi yakin olan varsa gidip halletsin sorunlarini. bana 2-3 saat uzaklikta olsun ben gidip yapacagim.
Dexol!!!!!!! hangi sehirde, hangi ilcede oturuyorsun?
egemengigaDexol a evi yakin olan varsa gidip halletsin sorunlarini. bana 2-3 saat uzaklikta olsun ben gidip yapacagim.Hehe..giga evlere servise başlamış..:))
yakında giga nın 444 lü numaralarını da görebiliriz.
guzel fikir. forum daha fazla ilgi gorur, dergi daha cok satar. CHIP kardesligi kurariz. boylece isten anlamayan teknik servisler dukkani kapatir. bir birlerine yakin olanlar surekli yardimlasir. sorunlar ve cozumleri de forumda yayinlanir. bunun icin dergide de bir reklam yapmak gerek. herkes profiline il/ilce bilgisi girer...
bir sekilde ayarlanir bence. chip T-Shirt ve sapkalari satilsa ilk ben alirim herhalde. ya da abone olanlara verilse...
tabi bu fikri pek dikkate alacaklarini sanmiyorum. belki de gormezler bile...
burda yazdım ben ama ben tuzlada orturuyorum istanbul tuzla. ama akşamlarıda çalıştığım için kartal a geliyorum bu tür bir kampanyaya ben katılırım. çok ciddiyim. acemilere ücretsiz yarıdım ederim. burdaki herkes de bunun şahididir. ama balık tutmayı öğretirim sadece balığı tutup onun için pişirmem egemengiga ilk ban başlıyorum chip deki yöneticiler yönlendirsin bizi başlayalım