Arkadaşlar en sonunda ekran kartımı aldım çok mutluyum bir sürü konu açtım herkez benden bıktığı halde yardımcı oldular yardımcı olan olmayana çok teşekürler artık gta 4'ün tadını çıkartatabilirim herkeze teşekürler :D
Herkez Buraya Bakabilir Mi ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj
Yıllanmış Üye
174 mesaj
Yıllanmış Üye
174 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,248 mesaj
5570 almak için bizden öneri istemene gerek yoktu. Sana o kartı öneren oldu mu bari? Ayrca oyunu full özelliklerde oynamıyosun haberin olsun sadece GDDR'ı kasmışsın o kadar. Performansı sana sadece 2GB GDDR sağlıyo. Diğer oynlarda yüksek ayarlarda sorun yaşayacaksın. Sadece yaşayıp görme meselesi...
Yıllanmış Üye
174 mesaj
Yıllanmış Üye
556 mesaj
diğer oyunlarda da yaşamadım dirt 2 darksiders protype hiçbirinde yaşamadım hepsini full ayarda oynuyorum battlefield bad company 2iyice attın ha kardeş diğerlerine inanırım ama bfbc2 yi full ayarda oynadığına inanmam o kartla mümkünatı yok ayrıca gta4 ün sadece ayarlarını atmışsın kaç fps aldığının resmini atar mısın?
Yıllanmış Üye
1,248 mesaj
iyice attın ha kardeş diğerlerine inanırım ama bfbc2 yi full ayarda oynadığına inanmam o kartla mümkünatı yok ayrıca gta4 ün sadece ayarlarını atmışsın kaç fps aldığının resmini atar mısın?
Eski ekrankartından yeniye geçerkenki performans farkının ona böyle gelmesi normal. Eski kartla gözleri bozulduğu için 10FPS'de kafi geliyo arkadaşa sanırım. :)
Yıllanmış Üye
495 mesaj
biraz garip geldi ve o kadar mesaj atılmış hala fps değerlerini yazmamışsın :D ayrıca en azından 1.0.4.0 patch ine kadar yükleseydin bu patch yüklenmemiş hali ve ayarlar kısıtlı 1.0.4.0 patch yüklersen (daha üst versiyonları yükleme performans kaybına sebep oluyo) detaylı ayarlar çıkacak onları very high a getir o zaman bi oyunu dene bu haliyle çok bi anlamı yok :)