Bilgisayarı açtığımda temam basic olmuştu.Aero yapmayı denedim tam uygulanacakken Windows görüntü penceresi çalışmayı durdurdu diye bir hata verdi.Ve services.msc falanda girerken çalışmayı durdurdu diyor.Ekstra olarak ekrana araç koyarkende (hava durumu cpu ölçer vb.) bu seferde windows araç yöneticisi çalışmayı durdurdu diyor. Bıktım artık nasıl çözebilirim bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
Herşeyde ''Çalışmayı Durdurdu''
Age of empires 3 adlı oyunu kurdum girerken windows 7 basic'e dönüştürüldü dedi.Sonra çıktım pcye reset attım daha sonrada böyle oldu oyunu falan kaldırdım ama hiçbir etkisi olmadı. Dediklerinizi anlamadım açıklayıcı bir şekilde söylerseniz çok minnettar olurum.
Not= Eset smart security 5 ile komple tarattım virüs bulmadı.
Bazı oyunlarda windows 7 oyuna girerken kendini basic yapar hız kazanmak için ve düşük çözünürlük bit değerleri için sakın bu sorunun olmasın.Herkezde oluyor o basic olayı.Oyundan çıkınca düzelir.
Bazı oyunlarda windows 7 oyuna girerken kendini basic yapar hız kazanmak için ve düşük çözünürlük bit değerleri için sakın bu sorunun olmasın.Herkezde oluyor o basic olayı.Oyundan çıkınca düzelir.o dediğin zaten olmuş ama onu takiben pcyi kapatması asıl arızayı vermesine neden olmuş diskdeki veriler hasar almış kapanınca.
ÖRN:WİN update yaparken pcyi kapatmaya benzemiş.Kapatılmaması gerekirken kapatırsan sorunlar ortaya çıkabiliyor.