Arkadaşlar bir gece önce kotamı kontrol ettim 1.8 gb. Bu akşam baktım ve şok oldum. Limitli kotamın son hali tam 4.5GB. Bir insan bir gecede program indirmemiş se, sadece maillerini okumuş biraz da Chip Foruma takılmış sa, kota böyle çıldırır mı???? TTNET'i bu haksızlığı gidermes se, mahkemeye vericem. Çok ciddiyim. Şifremi bilen yok, kimseyle ortak kullanımım yok. Bildiğiniz 3GB kotalı ev interneti.
HESABIMA MI GİRİLMİŞ SİZ CE????
Tabiki cildirmaz make-belive ilk defa duyuyorum.Ama o kadar emn olma bence eger bilgisayarinda keyloger varsa girmis olabilirler.Ogrenebilirler sifreni yani ama cok az bir ihltimal yani.Bnce ttnet boyle yapmaz ama bazi seref..ler yapmis olablir.
Once bence biraz arastir sonra mahkemede mahcup duruma dusmeyesin
Sen uzme canini bulunur bir caresi
make-believeArkadaşlar bir gece önce kotamı kontrol ettim 1.8 gb. Bu akşam baktım ve şok oldum. Limitli kotamın son hali tam 4.5GB. Bir insan bir gecede program indirmemiş se, sadece maillerini okumuş biraz da Chip Foruma takılmış sa, kota böyle çıldırır mı???? TTNET'i bu haksızlığı gidermes se, mahkemeye vericem. Çok ciddiyim. Şifremi bilen yok, kimseyle ortak kullanımım yok. Bildiğiniz 3GB kotalı ev interneti.adslde son girdiğin 2 gün görünmüyor bide adsl limitini gösteren program kullanıyorsan o programklara sakın güvenme sen siteden baktıysan ve bir terslikgördüysen ttnet sirketini ara ve kullanma detayı iste bide iste orda herşeyortaya çıkar bide adslde hesaba girme diğe bişey yok çünki adsl hattın senin ev telf numarana özel ama bilgisayar ve modemin arasındaki bağlantıyıkablosoz yapıyorsan ve kablosuz bağlantıya şifre koymadıysan geçmiş olsun yapacak
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim öncelikle. Şifremi sürekli güncellerim. Bir de Wireless modem kullanmıyorum. Yani anlayacağınız üzere iş TTNET'in insafına kalmış.Bu sabah görüştüm, yasal olmayan bir kullanım var sa belirleriz dediler. Anlayacağınız elimiz mahkum. Şu kota kullanım sayacına (programına) hiç güvenmiyorum...
Sevgiler.
(( ) bu linktde daha önce verdiğim gibi bu program kullnıcılarından biri senin hesabına girmiş olabilir ve kota nı tüketmiş olabilir.
Benim de bu ay başında ciddi bir artış oldu o kadar kullanmadığım halde. Şu an düzgün ama korkuyorum yine de.
Arkadaşlar bu ülkede haklıysanız ve hakkınızı aramassanız hak gelip sizi bulmuyor malesef. Nihayet akşama doğru ADSL teknik kontrol ekibi aradı ve ADSL sayaç programının hata verdiğini, gerçek kotamın 5GB değil 1.9 GB olduğunu teyid ettiler. Dilekçe vermem gerekiyormuş bunun için de... Görevliye dedim ki 'Peki bu ADSL sayaç programı hatalı kayıt yapıyor, peki tekrar yapmayacağı ne malum????.' 'Haklısınız' demez mi?
Durum bu arkadaşlar. Malesef...
ÖzalpAllah'a emanetiz yani...Aynen öyle...Son Düzenleme: make-believe ~ 27 Ocak 2007 00:40
make-believeArkadaşlar bu ülkede haklıysanız ve hakkınızı aramassanız hak gelip sizi bulmuyor malesef. Nihayet akşama doğru ADSL teknik kontrol ekibi aradı ve ADSL sayaç programının hata verdiğini, gerçek kotamın 5GB değil 1.9 GB olduğunu teyid ettiler. Dilekçe vermem gerekiyormuş bunun için de... Görevliye dedim ki 'Peki bu ADSL sayaç programı hatalı kayıt yapıyor, peki tekrar yapmayacağı ne malum????.' 'Haklısınız' demez mi?hatta bkz.:Durum bu arkadaşlar. Malesef...
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 27 Ocak 2007 16:47
Böyle bir olay ben de yaşadım.Telekomun verdiği basit şifrelerin mutlaka değiştirilmesi gerekir(ben değiştirmermemiştim )4 günlük bayram tatilinden dönüşte 8Gb kotamdan kullanılmış olduğunu gördüm.bağlı bulunduğum telekom müdürlüğüne dilekçeyle başvurdum(birden fazla)fazladan yatırmış ılduğum fatura bedelini takip eden aylar içinde mahsup ettiler(3 ay ödemedim ).