Hesaplaşma günü çok yakında!

CHIP Online
04-01-2010, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google ve Apple'ın kozlarını paylaşmasına az kaldı: İşte Google için yaklaşan tarihi gün...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hesa ... -yakinda_17417.html

Resimlerle: Google Nexus One'dan taze kareler

İnternet devi Google, bu hafta Apple ile kıran kırana rekabete giriyor. Google'ın Android işletim sistemini kullanan ve kendi markasını taşıyan Nexus One akıllı cep telefonu, yenilmez dev iPhone ile kafa kafaya çarpışacak. Kim ayakta kalacak birlikte göreceğiz.

Google'ın Nexus One'ı Kaliforniya Mountain View'daki toplantıdan sonra yapacağı resmi tanıtım ile, hakkında dedikodulardan ve sızıntılardan bilgi edindiğimiz Nexus One'ın bütün detayları resmen ortaya dökülmüş olacak. Salı günü gerçekleşecek olan toplantı, Google açısından çok önemli.

Bu resmi açılışın ardından Las Vegas'ta gerçekleşecek olan Consumer Electronic Show, ürünle karşılaşan tüketicilerin gerçek tepkilerini ortaya koyacak. Ayrıca Apple ile Google arasında bir pazarlama savaşı başlayacak. İş, Microsoft-Apple reklam savaşı kadar alevlenir mi bilinmiyor ama teknolojiyi takip edenler için yeni ve eğlenceli reklamlar ortaya çıkması hayli olası.

Tüm konu: Hesaplaşma günü çok yakında!

İzleyin: Google'ın cebi iş başında!

Resimlerle: Google Nexus One'dan taze kareler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: NExus One, iPhone'u yenebilir mi?

_hEro
05-01-2010, 00:43   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

Etkili bir tanıtımla (fazla demiyorum) elbette yenebilir.

uGuR.uK
05-01-2010, 01:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

apple'ı biri geçebilirse ancak google gibi bir marka geçer, şu saatten sonra teknoloji veya özellikten ziyade kolaylık ve marka bağımlılığı iş yapıyor zaten.

yalcinkurt
05-01-2010, 11:19   |  #4  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,580 mesaj
Alıntı: CHIP Online  
Tartışıyoruz: NExus One, iPhone'u yenebilir mi?
Yenebileceğini düşünmüyorum ama Google'dan korkulur yine de...

Son Düzenleme: yalcinkurt ~ 05 Ocak 2010 11:20
Qromodynmc
05-01-2010, 11:27   |  #5  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

ben şahsen güveniyorum googleye ama kullanıcılara güvenmiyorum,zaten ilk çıktığından beri iphone alan şahsiyetlerin büyük çoğunluğu donanım,yazılım,özellik vs konulardan çakmayan tipine bakıp alan kişiler,google 4 çekirdekli işlemcisi olan telefon bile yapsa çoğu kişi bişi anlamayacaktır.