HFS+ for Windows version 8 Special Edition (English Version) [23.02.2011]

CHIP Online
23-02-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Piyasadaki en hızlı çalışan dosya sistemi teknolojisini kullanarak MAC ve Windows arasında bütün bir bağlantı kurun!Paragon HFS+ for Windows, birçok Windows sürümünde, herhangi tür bir diskteki (APM, GPT, MBR) HFS+ ve HFSX bölümlerine tam okuma ve yazma erişimi sağlayan tek çözümdür. Mac biçimli bölümlere piyasadaki en hızlı ve en kararlı HFS sürücüsüyle Windows'da çok hızlı bir şekilde erişin!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Piyasadaki en hızlı çalışan dosya sistemi teknolojisini kullanarak MAC ve Windows arasında bütün bir bağlantı kurun!Paragon HFS+ for Windows, birçok Windows sürümünde, herhangi tür bir diskteki (APM, GPT, MBR) HFS+ ve HFSX bölümlerine tam okuma ve yazma erişimi sağlayan tek çözümdür. Mac biçimli bölümlere piyasadaki en hızlı ve en kararlı HFS sürücüsüyle Windows'da çok hızlı bir şekilde erişin!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumHFS+ for Windows'un anahtar özellikleri ve faydaları:HFS+ ve HFSX bölümlerine tam erişim (yazma ve okuma).
Benzeri görülmemiş bir HFS performansı ve kararlılığı.
\Disk Yönetimi\ konsolu ile otomatik bağlama ve yönetim.
Bootcamp sürücülerinizle tam uyumluluk.
Daha fazla bilgi ve kullanım senaryoları için HFS+ for Windows 8 web sitesini ziyaret edin.64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız bu kısayolu tıklayın (dosya boyutu: 4.19 MB).Teknik Destek:Teknik destek: Paragon Software, Giveaway süresince http://twitter.com/paragonsoftware adresinde teknik destek sunacaktır. Lütfen indirmeyle, kaydolmayla ve  programı kullanmakla ilgili sorularınızı buraya gönderin. Paragon  Yazılım'ın destek takımı sorunuzu en kısa zamanda yanıtlayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: HFS+ for Windows version 8 Special Edition (English Version)