Merhaba
Arkadaşlar hi level belleklerin performansı naail yazilan özellikleri karsiliyor mu?
Merhaba
Arkadaşlar hi level belleklerin performansı naail yazilan özellikleri karsiliyor mu?
Corsair ve GSKILL üzerinde seçimimi yaptım ama fiyat açısından ciddi sonuçlar elde ediyorum. 16gb hi level 8 gb gskill :) ihtilafa düştüğüm konu bu
Corsair ve GSKILL üzerinde seçimimi yaptım ama fiyat açısından ciddi sonuçlar elde ediyorum. 16gb hi level 8 gb gskill :) ihtilafa düştüğüm konuAnlaşılmadı.
16gb hi level 8 gb gskill :) ihtilafa düştüğüm konu bu
16GB hi-level mı yoksa 8GB gskill mi diye soruyorsun? Fiyatları aynı mı?
Sanırım Fiyatlar aynı demek istemiş arkadaş.
of of of GSKILL fıyatları ne olmuş öyle yahu ben 4gb ripjawsı 50tl ye aldıgımı bılyıorum şuan 117tl :D % 117 fıyat artısı olmus aciliyetin yoksa doların düşmesini bekle :D:D:D:D
of of of GSKILL fıyatları ne olmuş öyle yahu ben 4gb ripjawsı 50tl ye aldıgımı bılyıorum şuan 117tl :D % 117 fıyat artısı olmus aciliyetin yoksa doların düşmesini bekle :D:D:D:Sel basıyor sabit disk alamıyoruz. Hynix'de yangın çıkıyor bellek fiyatları haykırıyor. 4GB belleğin maliyeti üç beş dolar ya vardır ya yoktur. 60 dolara satın alıyoruz. Arz-talep meselesi. 15.12.2012 tarihinde 8x4 32GB 1600MHz Corsair Vengeance CL10 belleği 277 TL ye almışım + 1.18 KDV = 326 TL ye gelmiş bana.
Şimdi o fiyata bunun yarısı bile toplanamaz.Sel basıyor sabit disk alamıyoruz. Hynix'de yangın çıkıyor bellek fiyatları haykırıyor. 4GB belleğin maliyeti üç beş dolar ya vardır ya yoktur. 60 dolara satın alıyoruz. Arz-talep meselesi. 15.12.2012 tarihinde 8x4 32GB 1600MHz Corsair Vengeance CL10 belleği 277 TL ye almışım + 1.18 KDV = 326 TL ye gelmiş bana.