Selamunaleykum.Arkadaşlar ben hibe desteği için bir proje hazırlayacağım ama nasıl ve nereden başlamalıyım? Bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı acaba... Yoluma ışık tutabilecek birisi olursa sevınırım. Bilgisayar programcısıyım ama iş hayatıma sekreterlık ile adım attım. :) Yardımlarınızı beklıyorum. Lütfen, Teşekkür ederim. ;-) SAYGILARIMLA !!!
Hibe desteği nedir ? Nasıl alabilirim?
hibe derken kosgep mi.
Kimsenin bilmedigi bir yazilim gelistirmelisin bu yazilimi internetsiz wifi siz ortamlarda hazirlamalisin.
Oyle bir yazilim gelistirmelisin ki hem teknolojide cigir acsin hemde cok faydali olsun.
yazilimi hazirladigin bilgisayar 0 dan kurulmali internetsiz ortamda kurulmali en temiz antivurusler kurulmali ve yedegini surekli dvdye almalisin.
flash diskle bile program atmamalisin tum programlar dvd de kayitli olmali.
cunku yazacagin programa virus bulasirsa tum emegin cope gider.
Öncelikle sessiz kalmadığınız için teşekkür ederim. :) Ama ben bilgisayar sorunuyla alakalı değil.Kendi bölgemde bir iş yeri açma düşüncesi (yanı bir nevi kosgeb desteğide) denılebilir. Ülkemiz artık bu tür proje ve girişimler için destek oranını fazlalaştırmaktadır. Bende 2 farklı tür proje hedeflıyorum biri olmazsa, diğeri... ;-) Ama nasıl ve nereden başlamalıyım bilmiyorum. İlk atağım ne olmalı. Destek alamasamda ,destek göreceğine eminim. Her ihtimali düşünerek olmasada yol , yöntemını ve eksiklerimi giderere 2. bir proje daha farklı ve etkılı olacaktır.
* İlk yapmam gereken iş ne olmalı? Nereden ve nasıl başlamalıyım ?
* Her şeyden önce bir anket çalışması doğru bir yöntem olurmu ?
evet aklindakileri soyle ama yapacagin seyi sakli tut.Bi anket yap.