Hibe Haberleri Sitesi

hasdomain
07-07-2013, 15:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

Projesine finansal kaynak bulmak için hibe kredi almak isteyen girişimciler ve işlerini büyütmek isteyen kobiler için bir rehber niteliği gören hibevekrediler.com, en güncel haber ve hibe duyurularını okuyucularına ulaştırıyor.Kosgeb hibe, ab hibe, tubitak hibe, tarım hibeleri, kalkınma ajansı destekleri ve daha bir çok hibe desteklerini inceliyor.
Ocak 2013 te yayın hayatına başlayan website haber, hibeler, krediler, kobiler, girişimcilik ve başarı hikayeleri kategorileri ile hibe almak isteyen girişimci ve kobilere yol gösteriyor.Daha öncesinde hibe hakkında yeterli bilgi için kaynak bulamayan girişimciler hibevekrediler.com ile hayallerine daha kolay ulaşıyor.
Açıldığı günden bu yana avrupa birliği hibe programları güncel ve detaylı bir şekilde okuyucularıyla buluşturan website girişimcilerimizin ab hibelerinden yararlanmasında yardımcı olarak ülkemize döviz girmesine katkıda bulunuyor.
KOSGEB'in güncel duyuru ve haberlerini sosyal medya kanalları aracılığıyla okurlara kısa zamanda ulaştırıyor ve KOSGEB'in vermiş olduğu girişimcilik eğitimleri hakkında detaylı bilgileri ve KOSGEB girişimcilik eğitimi verilen merkezleri güncel olarak yayınlıyor.

hasarem
06-08-2013, 16:16   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Hocam ben zamanında kendi işimi kurmak için para nereden bulurum konusunu çok araştırmıştım, www.hibe.gen.tr sitesindeki bilgiler bana çok yardımcı oldu. girip bir bakın isterseniz