Hiç bir zaman unutulmayacak oyunlar!

CHIP Online
06-08-2008, 22:53   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online, geçmişten bugüne efsane olmayı başarabilmiş onlarca oyunu bir araya getirdi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Hic- ... k-oyunlar_7769.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Bazı oyunlar vardır; bir defa oynadıktan sonra ileride belki adını bile hatırlamazsınız. Ama bazı oyunlar vardır ki, üzerinden kaç yıl geçerse geçsin bu oyunların ne ismini unutabilirsiniz, ne de o günlerde bu oyunlarla harcadığınız saatleri hatırınızdan çıkarabilirsiniz.

Bilgisayar ve oyun konsollarını kullanan hemen herkesin kendi favori oyun listesi vardır. Diablo, Warcraft, Need for Speed, Age of Empires ve Sanitarium gibi oyunlar, oyunseverlerin genellikle favori listelerinde başı çekerler.

Bu oyunları diğerlerinden farklı kılan elbette pek çok faktör var. Örneğin Age of Empires II'yi ele alacak olursak, bu oyunun Age of Mytology'ye göre daha fazla sevildiğini ve kanıksandığını kolayca söyleyebiliriz. Oysa Age of Mytology'nin grafikleri başta olmak üzere önceki sürümünden birçok üstün yanları vardı. Demek ki bir oyunun başarısını sadece grafikleriyle açıklamamız söz konusu değil.

Bir oyunun başarısı her şeyden önce iyi bir kurguya, alt yapıya, grafiklere, yani kısacası oyunun oyunseverlere sunduğu o ambiyansta gizlidir aslında.

Bu galerimizde gelmiş geçmiş en iyi oyunları, efsane olmayı başarabilenleri bir arada bulacaksınız.

İyi eğlenceler!

Tüm konu: Hiç bir zaman unutulmayacak oyunlar!

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin efsane oyunlarınız hangileri?

husoman
07-08-2008, 00:58   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Prince of Persia serisi ve Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü (Yüzüklerin Efendisi'ni çok sevdiğimden kaynaklanıyor olabilir:D) en efsane oyunlarım. Max Payne 2 ve Battle Field 2 ondan sonra gelir. Age of Mythology'yi de Age of Empires serisinden daha çok seviyorum ayrıca :D ama yine de hiçbir strateji oyunu benim efsanem olamaz.

Dr. Strangelove
07-08-2008, 09:33   |  #3  
Yeni Üye
34 mesaj

benim efsane oyunum red alert 2
kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile
yada kaç kez arkadaşlarla okuldan kaçıp lan maçına gittiğimizi

codname.knd
08-08-2008, 12:36   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

bence en iyi oyunlar şunlar:
-grand theft auto vice city
-half lıfe
-counter strıke
-nfs underground 2

Crazy_SakaryaLi
08-08-2008, 12:41   |  #5  
Yıllanmış Üye
258 mesaj

nfs serisi unutulmazlarımın arasında...tabiki medal of honour ve call of duty de bunların arasında..fifa serileri vazgeçilmezler arasında ve en son olarak unutamayacağım belkide tek oyun far cry....2si çıkacak yakında resmi sitesinde reklamları yayınlanmaya başladı bile veya çıkmışta olabilir tam bilmiorum..yani böle

CU_GS7
08-08-2008, 13:20   |  #6  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Çok var ama 1.ye ne yazarsın deseler PES6'yı yazarım, tabi ki online'ı ile birlikte..

deadly_saw000
08-08-2008, 18:04   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj

Need For Speed Series..

ersinbakar
08-08-2008, 18:36   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

crysis callof duty 4 tek geçerim birde gta var fakat ben sevemedim :)

purikss
01-12-2008, 12:22   |  #9  
Yeni Üye
48 mesaj

Elbetteki Nfs serisi ve ayrıca Delta Force ve Swat serileri de buna dahildir bence ...