Arkadaşlar hiç yılbaşı şarkısını tersten dinledinizmi kopacaksınız önce 'go' ya basın normalden dinleyin bitince tekrar 'go' ya basın normalini dinleyin.
ses biraz az onun için sesi biraz açınn.
DİKKAT!! KALP HASTALARI SAKIN DİNLEMESİN!!!
Arkadaşlar hiç yılbaşı şarkısını tersten dinledinizmi kopacaksınız önce 'go' ya basın normalden dinleyin bitince tekrar 'go' ya basın normalini dinleyin.
ses biraz az onun için sesi biraz açınn.
DİKKAT!! KALP HASTALARI SAKIN DİNLEMESİN!!!
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Ben kalp hastası değilim ama yinede gidiyodum az daha olsa.
güzelmiş
tersten dinleyince farklı bir parça oluyor normalde bi parçayı reverse den dinleyince anlamsız bişe oluşması lazım. güzel yapmışlar beğendim.. sesini açıp dinlemenizi tavsiye ederim
dikkatli dinleyin kelimeler neye dönüşüyor şarkı tersten çalarken...
Yemezler ama bu sefer.İlk başta yemiştim ve hoplamıştım.Bu linki msn listemde göndermediğim arkadaşım kalmamıştı.
Biride bendim...ufuksYemezler ama bu sefer.İlk başta yemiştim ve hoplamıştım.Bu linki msn listemde göndermediğim arkadaşım kalmamıştı.
İyi yemiştim o gün ... Masum masum şarkıyı dinlerken... böööööö
hehe siz beni görecektinin ilk dinlediğimde o günü hala unutamıyorum müşterilerim bile korktu
yorumlar olmasaydı ben de yerdim.
BİZİM YILBAŞIMIZ MI VAR DA ŞARKISI OLSUN :d
bir bakta ondan sonra konuş
kesin dili tutulmuştur. sesi çıkmadı.. :)saymexbir bakta ondan sonra konuş
aynen
izlemeden konusuyor önce bi izlersin ondan sonra yorumunu yaparsın olmazki böyle
bu ne ya ne biçim bağırdı :D
bende diyorum ekranda wave dalgaları falan da var ne oluyor tersten dinleyince diye bakıyordum.. ses sistemi devredeydi pioneer amfiden bu çığlığı attırdınız ya hala ev ahalisi tek tek odama geliyor o bağıran kimdi diye
sesi duyamıyorum diye sesini de açmıştım yani bu kadar olur ortamda müsaitti bi lcd ışığı
yorumları okuduktan sonra dikkatli olmaya çalıştım ama
bu ne ya sesden değilde görüntüsünden korkuyo insan...
ay bir an camdan atlayacam sandım, arkadaşlar bu ne yaa. yorumları okumadan sazan gibi atladık, canımızdanda oluyorduk.:):):)
Ben uyarmıştım kalp hastaları izlemesin diye hehehehehe
AH BE KARDEŞİM REZİL ETTİN BENİ BU NE YİĞENLERİME DİNLETİYORDUM
hehehe 13 yaşı ve altındakilere izletmek saakıncalı yazmayı unutmuşumhamza123AH BE KARDEŞİM REZİL ETTİN BENİ BU NE YİĞENLERİME