arkadaşlar elimde bir tane virüs var.fakat bunu bir e-mail e atmak istiyorum ama yahoo,hotmail,mynet,gmail gibi e-mail ler hata veriyor virüs var diye ve göndermiyor.yardım edin nasıl göndericem
hiçbir mail virüs göndermiyor
Hehe..Ne güzel işte..
Yollama kimseye virüs..
Sana yollasalar hoşuna gider miydi??
Senin hoşuna gitmeyecek bir şeyi başkasına da yapma işte..
amaç illa birilerine zarar vermekse, bunun başka yolları da var, ama "arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz, konu o deil" diyosan ufak bi açıklama, sorununu çözmen için gerekli açıklamaları getirecektir.
Hepimiz minnettarız zaten virüs filtrelerine :)
Valla bu virüs filtreleri çok iyi oldu.Özellikle de GMail deki.Her yere Gmail adresimi veriyorum.Güvenlik artırıcı bir yöntem.
Forum tartışma alanıdır ancak kişisel sataşmalara asla göz yummamız söz konusu değildir. Lütfen kişisel problemlerinizi özel mesaj alanında yapın; bu özellik forumumuza boşuna konulmadı.
Açıkçası bu konu kilitliydi ama tekrar açmak istedim. Zira tartışma olan heryerde Demokles'in Kılıcı tarzında yaklaşmak, bir kolda kanama var diye kolu tümden kesmekle eş. Yukarıdaki mesajlar silindi tarafımdan ama silinmeden öncede düşündüm, en doğrusu ne acaba diye.
Aranızdaki (nick vermeme gerek yok) daha önceki durum nedir bilmiyorum ama burada iki tarafa da hak verip iki tarafada hak vermediğim yerler var ama buradan yazıp forumu kirletmeyeceğim. Ama gördüğüm heryere yazdığım gibi; CHIP Online bir arkadaşlık yeridir. Paylaşım yeridir. Her insan iyi anlaşacak diye bir kural olmadığı kadar her insan birbirine saygı duyacak diye bir kural vardır. Sorunlarınız olabilir, bunları Soul_Reaver'ın dediği gibi özel mesajlarla halledersiniz. Hala çözülmediyse önce rumuzu yeşil olan, onlardan da tatmin olmadıysanız kırmızı olan arkadaşlardan yardım istersiniz.
GRaNZaTAçıkçası bu konu kilitliydi ama tekrar açmak istedim. Zira tartışma olan heryerde Demokles'in Kılıcı tarzında yaklaşmak, bir kolda kanama var diye kolu tümden kesmekle eş. Yukarıdaki mesajlar silindi tarafımdan ama silinmeden öncede düşündüm, en doğrusu ne acaba diye.boşver kardeş. sen en iyisini yapmışsın. inşallah diğer modlar da senden bişeyler öğrenir..
bundan sonrasını yazmıyım dedim ama yazacam; başkaları kafasına göre konuşuyor sonra mod geliyor şak diye konu kitleniyor bence bu iş böyle olmamalı seninde dediğin gibi burası arkadaşlık yeri paylaşım yeri ki böyle şeylerin arşivde bile durmasından rahatsız olan biri için...Son Düzenleme: jeomania ~ 09 Mayıs 2007 11:59