Hiçbir program net'e erişemiyo ie hariç???

Brefe
15-10-2011, 23:01   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Yerimi bilmiyorum ama çok acil beyler işletim sistemi xp internet var ama ne itunes ne skype ne msn internete erişemiyor sadece internet explorer internete giriyor google earth vs. hiçbiri internete erişemmiyor lütfen yardım amerkan bi arkadaşımla online buluşmamız vardı hala görşmedik bekletip duruyorum çok ayıpoldu bekliyorum yardım edin lütfen. şimdiden teşşekkürler not:antivirüs norton var açılmıyor bile tamamen kapalı güncelleme indirildi yazıyodu onuda kuruyo şimdi

Brefe
15-10-2011, 23:02   |  #2  
OP Taze Üye
11 mesaj

güncelleme windows un norton tamamen kapalı

NicTes
03-11-2011, 14:40   |  #3  
Taze Üye
5 mesaj

Kullandığın antivirüs'ün marifeti olabilir. kaldır gitsin

mahmutdemir
03-11-2011, 15:32   |  #4  
mahmutdemir avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
497 mesaj

büyük ihtimalle nortondan kaynaklanıyor programı tamamen kaldır derim Kaspersky kur

Brefe
19-11-2011, 11:43   |  #5  
OP Taze Üye
11 mesaj

Arkadaşlar merhabalar ben bu şikayeti yazdıktan sonra bi süre cevap gelmeyince kendim çözmüştüm sorunu şuan pek net hatırlamıyorum. Kesin olan şu netim kotalı ve windows xp kullanıyorum bi baktım güncelleştirme indiriyor. 250 mb indirmiş hemen interneti kapattım. Sonra Oto günçelleştirmeleri kapatıp restart yapıp interneti açtım sonuç bu. Norton 360 5.0 kapalı ie hariç hiçbi prog nete erişemiyo norotnu açtığımda da norton anında destek diye bi pencere açılıyo norton açılmıyor falan iki ihtimal var birincisi virüs bulaştı ve nortonu devre dışı bırakıp sistemi etkiledi ikincisigüncelleştirme indirmedim buna bağlı bi sorun şuan çözmeye çalışıyorum nortonu kaldırınca düzelicek bence sonucu bulunca yazmayı düşünüyorum herkese yardımları için tşk...:))

Brefe
19-11-2011, 11:46   |  #6  
OP Taze Üye
11 mesaj

ardon ya yazmayı unutmuşum o zaman çözmüştüm şimdi tekrar başıma geliyo işte dün güncelleştirmeye izin vermedim falan yazdığım gibi ondan sonra böyle oldu...

Brefe
19-11-2011, 23:01   |  #7  
OP Taze Üye
11 mesaj

Norton 360 kaldırıldı yeniden başlatıldı pc ve sorun çözüldü. Şuan chrome'dan yazıyorum:)). Ama tam çözülmüş denemez neden Norton böyle yaptı bunuda bulmak lazım. Tabi nortonun niye açılmadığını ve açılmadığı halde çıkardığı sorunların uninstall yapıldıktan sonra nasıl düzeldiği bunları çözmek gerek sonuçta insanlar baya para verip satın alıyor bu yazılımı hemde süreli ;( umarım çözerim iyi akşamlar herkese :))