hide ip platinum interneti kesti!!!

Kapalı Hesap (11889)
15-08-2006, 23:43   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj

FOrumdan bir sayfada ,ip hide programını gördüm ve yükledim. İlginç kotamı kontrol ederken yazan ip adresi değişmişti. Hani dedim bu bir perde gibi bir şeydir heralde ; ama değilmiş. NEyse, bu programın internetimi kesti , google'a bile giremedim. Tamam güzel ip saklanıyor da şimdi aldığım bir mesajdaki ip adresini bulan bir internet sitesine girdim ve program açıkken hala aynı ip adresi vardı. Bu program ne kadar güvenilir? Ve mantıklı bir şey mi? Kullananlara , ne gibi yararları oldu ya da zararları....

Teşekkürler..

Recep Baltaş
16-08-2006, 00:58   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Güvenlik olarak bir sorun olmaz hatta yara olur diyebilirim.Ana bağlantıyı yavaşlattığı kesin.

Kapalı Hesap (11889)
16-08-2006, 11:58   |  #3  
OP Kapalı Hesap
166 mesaj

KOnuyu buraya da açtım:

Evet hide ip yurtdışındaki herhangi anonim bir server ile bağlıyor bilgisayar; ve bu da interneti yavaşlatıyor diyorsunuz; fakat benim internet kökten gitti. İnternet tabanlı hiç bir uygulama çalışmıyor. Ve dün gördüm ki prgram tamamıyla ip'yi saklamıyor. İnternet üzerinden ipcheck diye bir siteden kontrol ettirdim ve aynı çıktı. Yani biraz yalan gibi bir program.

tarkankolik
20-08-2006, 13:32   |  #4  
Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşım , ben de forumlarda görmüğştüm ve kurmuştum...Başlangıçta herşey çok güzel gidiyordu...Ip'mi değiştiriyor japonya veya belçika'dan bir ip adresi gösteriyordu...Zamanla bazı net sayfalarını açınca koca koca Server in Error türünde mseajlar veriyordu...Çok geçmedi ki internete bağlanamaz oldum...Modemin fişini falan çıkardım , ne yaptım ne ettimse bağlanamadım nete...Daha sonra pc'den kaldırmayı düşündüm , Program Ekle-Kaldır'dan kaldır komutunu verdim hiçbir şekilde kaldırmadı...C'deki sistem dosyalarını sişldim yine işe yaramadı...Ben de Ashampoo diye bir program kurdum ve ancak öyle kaldırabildim...Ve internetetim tıkır tıkır işliyor...Tavsiye ederim o programı , her pc'de bulunmalı...

TuncaBozkurt
20-08-2006, 14:24   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Ashampoo bir program değil program üreticisi.Ahsampoo nun hangi programı olduğunu söylersen daha yardımcı olursun.

4you801
20-08-2006, 14:49   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşım,

Hide IP programini bende kurdum,vede bendede acaip bilgisayarım yavaşladı,okadarki çalışamaz oldum.Sonundada bilgisayarım çöktü.Yeniden format atıldı.
Bu sebebten bu proğramı ağzımda yandığı için hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

Recep Baltaş
20-08-2006, 15:54   |  #7  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Kim bilir hangi sürümün kurdunuz? Yeni sürüm diye diye dilimde tüy bitti...

tarkankolik
30-08-2006, 12:55   |  #8  
Taze Üye
10 mesaj

Chip forumda verdiğiniz sürümü kurduk...Kuruyosun ama kaldıramıyosun , internete bağlanamıosun , pc'de hareket etme imkânın kalmıyo ... tam bela bi programdı ya :)))