arkadaşlar ben cumartesi günü power almıştım. taktım. gayet iyi çalıştı. 1-2 gün sorunsuzdu. ancak salı günü akşam açtığımda pcden kablo yanık kokusu gelmeye başladı. bnde hemen kapattım. açtım içini kasanın. bi baktım: orda bir kablo erimişti sıvılaşmış kablo bildiğiniz yanıcaktı bilgisayar. bide o kadar iyi demiştiniz. gördük işte iyimi kötümü:( vatan computerdan aldım arkadaşlar. az daha yangın çıkıcaktı. şimdi ben bunu vatana geri götürsem kabloyamı bakarlar, yenisini mi verirler yoksa paramımı verirler? arkadaşlar niye böyle oldu acaba yanlış bişeymi yaptım. 1-2 gün sorunsuz çalıştı ama...
High Power 460 W Hayal Kırıklığı:(
Sisteminiz tam olarak nedir? Ayrıca faturası falan duruyorsa değiştirmeleri lazım.
intel pentium dual core 2.8 ghz
2 gb ram 800 mhz
1gb 9600 gt ekran kartı
320 gb hdd
sistem budur.
hmm o zaman hıg powerde sorunlu üretim olmuş o kablodan ya ağır güç çekilmiş ama arkadaşım ben o kablonun eriyeceğine inanmıyorum anakartında şahe yapmış olabilir yada sen bunu uydurmuş olabilirsin bende oczx aldım ama 5 ay memnundum içinden cızırtılar gelmeye felan başladı bende garantiye gönderdim değiştiler bence sen uyduruyorsun resmmini kkoyssan beni mors etmiş olacaksın :_)
hmm o zaman hıg powerde sorunlu üretim olmuş o kablodan ya ağır güç çekilmiş ama arkadaşım ben o kablonun eriyeceğine inanmıyorum anakartında şahe yapmış olabilir yada sen bunu uydurmuş olabilirsin bende oczx aldım ama 5 ay memnundum içinden cızırtılar gelmeye felan başladı bende garantiye gönderdim değiştiler bence sen uyduruyorsun resmmini kkoyssan beni mors etmiş olacaksın :_)kardeşim ben niye uydurayimki o zman bu konuyu niye açıyım boşa zahmet....
aa kusura bakmayın ben yokken kuzenim yorum yapmış bencede takılmayın siz ama beende okudum gerçekten kablonun erimesi ya yüksek overclocktandır yada anakartda kısa devre vardır
intel pentium dual core 2.8 ghz
2 gb ram 800 mhz
1gb 9600 gt ekran kartı
320 gb hdd
sistem budur.
Bu sisteme 460 watt takmak zaten saçmalık olmuş. Ben imzamdaki sisteme 500 watt takmıştım. yetmedi. Zaten benim burada en kızdığım şey, bir arkadaşımıza öneride bulunurken, bazı arkadaşlarımızın saçma sapan önerilerde bulunmasıdır. Bilgin üyelerin önerilerini dikkate alsanız bu sorunları yaşamazsınız.
bilgin üye derken kendinden bahsediyosun heralde:))
Bu sisteme 460 watt takmak zaten saçmalık olmuş. Ben imzamdaki sisteme 500 watt takmıştım. yetmedi. Zaten benim burada en kızdığım şey, bir arkadaşımıza öneride bulunurken, bazı arkadaşlarımızın saçma sapan önerilerde bulunmasıdır. Bilgin üyelerin önerilerini dikkate alsanız bu sorunları yaşamazsınız.
bu arada değiştirdim çalışıyo şuanda gayet iyi:)
faturanız var ise garnatiye yollayın değişsinler