bilgisayarın kayıtdüzenliyici defterindeki ımap bölümüne hijack windows update adında bir virüs girmiş ve bilgisayarın güncelleştirme yapmasını engelliyor ben de öneriler sonucunda anti malware adındaki tarayıcıyı indirdim çok faydası oldu ama karantinaya alıyo fakat bilgisayardan ne kada karantinaya alsada kurtaramıyorum güncelleştirme yapmamı engelliyor
ben bu hijakten nasıl kurtulcam yardım edin lütfen çok acil!!!!!!!!!!
hijack windows updates adındaki virüsten kurtarın
Malwarebytes' Anti-Malware ' i ben de yüklemiştim hemen sildim valla kaspersky ve avira mutlu mesut çalışıyordu bir yükledim bunu çakışma üstüne çakışma 3'ü de etkisizleşti EICAR indirdim hiçbiri alarm vermedi. Sanırım bir ben bu problemi yaşıyorum...
Şimdi o hijack'ten kurtulmak için tam emin değilim ama Advanced System Care'i iobit'ten indir kur orda taramadan sonra hijack raporu çıkacak öneriler'e basarsan ordan seni yönlendirir ama emin değilim bulabileceğinden..
önerin için saol ama işe yaradığını pek söyliyemicem başka bi önerisi olan varsa lütfen paylaşsın
Advanced System Care bu temizliyor ve Anti malware temizlemiyor cok ilgin o program 9 10 spy ve cookisleri siler sadece.
Malwarede tarama bitince sonuclarigöster ve oradaki secenege tikladiginizda normalde siler ve yeniden baslasin diye sorar bazi seyleri silerkende gecici olarak tarama temizlemede sistem geri yüklemede kapali olmali.