HikayeliKonulu Oyun Tavsiye (Pc)

WilliamWallace
23-01-2012, 14:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Öncelikle konuyu doğru yerde açtığımı bilemiyorum eğer yanlışsa kusuruma bakmayın. Konuya gelince arkadaşlar ben sizlerden bir oyun tavsiyesi istiyorum. Bu oyun sıradan değil hikayesi olan ve film tadında bir oyun olmalı. Bilmiyorum oynadınız mı ama Call Of Juarez 1 ve 2 tam benim aradığım tarzda oyunlar. Aranızda birçok arkadaşında benim gibi bu tarz oyunları çok sevdiğini bildiğim için bu konuyu açtım. Bana tavsiye edebileceğiniz ve oynarken büyük zevk aldığınız oyunlar var mı?
Aradığım oyun ile ilgili filtreyi biraz daha daraltmak gerekirse;
-Mesela bir katilin hikayesini anlatan bir oyun,
-Call of Juarez gibi sürükleyici bir hikayeye sahip oyun,
-Fahrenheit gibi etkileyici hikayeye sahip bir oyun tam da benim aradığım tarzda oyunlardır. 
Not: Lütfen tavsiye ettiğiniz oyunlar zombi gibi tuhaf yaratıkların olduğu oyunlar olmasın. Bu tür oyunlardan hiç haz etmiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Son Düzenleme: WilliamWallace ~ 23 Ocak 2012 14:44
Kapalı Hesap (203105)
23-01-2012, 15:14   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

aradığın oyunu ben 4-5 kez oynadım bitirdim o kadar güzel bir oyun yani

Ozan Yılmaz
23-01-2012, 15:17   |  #3  
Ozan Yılmaz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
144 mesaj

Just Cause güzel bir oyun ama senin bilgisayarının ekran kartı yeticekmi bilemem onu.

WilliamWallace
23-01-2012, 15:34   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

Ozan Yılmaz; Sistem için bir problem olmaz. Tavsiyen için teşekkürler. Alternatiflerim arasında olacak, Just Cause...
glscgn; Gun'u ben birkaç kez daha görmüştüm forumlarda. Bir türlü oynamak nasip olmadı. Daha doğrusu oyuna güvenemedim. Oyunun hikayesini anlatabilir misin? ( Spoiler vermeden )  :)

Psychonaut968
23-01-2012, 16:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Call of Juarez tarzından biraz uzak ama Deus Ex: Human Revolution hikaye ve oynanış açısından güzel bir oyun.

Kapalı Hesap (203105)
23-01-2012, 16:04   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

spoiller ne demek ama önemli noktalarını söylemem ingilizcem de yok ama oyunu anlayabildim öyle bir oyun yani  neyse adamımız yaşlı bir adamın yanında başlıyor oyuna ve başından bir sürü olaylar geçiyor kızıl derili olup korsan öldürüyor kovboy olup kızıl derili ama hep iyi adam oluyor sen oyna bana teşekkür ediceksin gerçekden de grafikler olarak call of juarez kadar olmasada çok zevkle oynadığım bir oyun bu oyun yüzünden call of juarez den oynarken zevk alamadım yani o derece güzel bir oyun sen oyna oyuna bi alış sıkılma hemen ama sakın öyle bir oynarsınki hemen bitirirsin